18. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Stelijum  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže my sun

• Novajlija
  • *
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +0
Stelijum
« poslato: 01:23:15, 04.Mar.2009. »

Stelijum cine tri planete vezane konjukcijom u jednom znaku ili kuci.
Da li jos neko nesto zna o stelijumu?

Van mreže Lea

• Redovni posetilac
  • **
Odg: Stelijum
« Odgovor #1 poslato: 15:25:11, 05.Mar.2009. »
Skup od vise planeta u jednoj kuci,a da li moraju biti u konjukciji...Ne bih rekla.Polje u kojem se "odigrava" puno toga tj.dosta zbivanja kroz odredjenu oblast zivota.Najvise akcije...

Van mreže Belladonna

• Novajlija
  • *
« Odgovor #2 poslato: 03:05:43, 11.Mar.2009. »
Ima razlicitih stavova.
Prvi stav je da su sve planete u jednom znaku u stelijumu-jer su u istom znaku i samim tim imaju istog dispozitora.(3 i vise)
Drugi je da su to samo planete u konjunkciji(npr jedna na 1 ovna, druga na 5 ovna, treca na 10 ovna i cetvrta na 15 ovna)
i treci da stelijum postoji samo ako je orbis konjunkcije tih planeta do 8 stepeni.

Pa ko kako voli...

To je mesto u karti koje je puno dinamike, sto je i logicno jer te planete u konjunkciji intenzivno deluju jedna na drugu, "boje" jedna drugu svojim uticajem(jer svaka planeta koja je u konjunkciji sa nekom drugom tako najjace prima njene osobine)
http://www.imagebam.com/image/53ae4d33728980
"Predana je bila toliko bludi, te ozakoni strast koja je svlada, da je zbog toga niko ne osudi"...Dante Aligijeri-Pakao

Van mreže Lea

• Redovni posetilac
  • **
« Odgovor #3 poslato: 13:30:13, 11.Mar.2009. »
Ja jos nisam "naletila" na literaturu gdje tako pise.Sve sto sam do sada citala je sa objasnjenjem da je stelijum skup vise planeta u jednoj kuci,a ne jednom znaku.I oni koje ja poznajem upravo to i koriste pri tumacenju.

Van mreže Belladonna

• Novajlija
  • *
« Odgovor #4 poslato: 14:07:44, 11.Mar.2009. »
moze biti stelijum i u znaku i u kuci.
Ali je markantniji onaj u znaku.

Sve u svemu rec stelijum oznacava vise planeta na jednom mestu.

Sve u svemu ako imas stelijum u jednoj kuci koja npr pocinje i zavrsava se u istom znaku, kako to onda nije stelijum u znaku?
npr imas 5 planeta u ovnu u 12?
pa sta je to ako nije stelijum u ovnu u 12, i po kuci  i po znaku...
http://www.imagebam.com/image/53ae4d33728980
"Predana je bila toliko bludi, te ozakoni strast koja je svlada, da je zbog toga niko ne osudi"...Dante Aligijeri-Pakao

Van mreže Founder

• System Administrator
  • Pol: Muško
  • Ugled: +59
  • Sad ništa ne može da nas zaustavi na putu do uspeha
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 23:15:36, 10.Okt.2011. »
U onom polju u kome postoji stelijum osoba ce se bolje realizovati nego u polje bez astroloskih tela.
Polje u kome se nalaze astroloska tela se razvija na ustrb polja nasuprot njega (opozicija) i manje onih polja koje grade 90 stepeni sa tim poljem.
Ako je rec o beneficima, slede nagrade, iznenadni uspeh, neocekivana sreca, protekcija, laksi put do cilja, a ako su u pitanju malefici rec je o nekoj prepreci, problemu ili teskoci koja ce se ispreciti.

Obicno masa astroloskih tela i aspekata usmereno na jedno polje nisu dobri jer ne postoji ravnoteza. Astroloska tela smetaju jedna drugom, potire se njihova energija, blizu su i nijedna ne moze doci do izrazaja.
Samo članovi foruma mogu videti slike.

Važno: Moje privatne poruke ne služe za pružanje tehničke podrške ili odgovaranje na vaša pitanja! Za svako vaše pitanje postoji adekvatan deo foruma.

Van mreže Ouroboros

• Ugledan član
  • Ugled: +26
« Odgovor #6 poslato: 16:01:46, 23.Maj.2012. »
Stelijum ukazuje i na polje oko cije se tematike osoba navise angazuje,najvise u to ulaze energije tokom zivota.Znak koji je zahvacen stelijumom ce reci o nacinu na koji to osoba radi,planete u aspektima ce tu biti mirodjije koje ce da ti vise detalja o nacinu,kao i o efektu ulaganja energije.
Evo ga,moj u trecoj kuci,u Jarcu i to uklijesten  ;D Kako se samo prevare u zakljucku oni kojima kazem da sam Vodolija/Vaga haha. Totalno pogresna procjena :D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Van mreže Alicia

• Elita
  • Ugled: +21
« Odgovor #7 poslato: 16:05:08, 23.Maj.2012. »
Sta mislite o stelijumu u 5. kuci skorpije, merkur/sunce/pluton? :)

Van mreže bielenda

• Ugledan član
« Odgovor #8 poslato: 09:08:55, 04.Jun.2012. »
Ja imam isto stelijum u petoj kući, s tim da je meni tu pored Plutona, Sunca i Merkura smješten i Saturn i sve četiri planeta su umetnute, tako da predpostavljam da će svu svoju snagu ovaj stelijum ispoljiti poslije 30. godine. Ljubav i djeca su nam jako važni, a i kreativni potencijal je veliki sa naglašenom petom kućom, samo ga treba iskoristiti. Treba ostvariti sebe i svoje ambicije, da se neostvarene ambicije ne bi prenosile na djecu.

Van mreže Ouroboros

• Ugledan član
« Odgovor #9 poslato: 23:07:54, 13.Jun.2012. »
Sad gledam natal njbolje drugarice,inace Skorpija/Rak.Ima stelijum u petoj kuci,u Sco,a peta kuca uklijestena.
Uklijesteni stelijum nasao uklijesteni stelijum  ;D Tu joj se nalazi So,Mo,Pl,Me i Ve u Sag.Bas je radi ovaj stelijum,skroz je u Skorpijskom fazonu.Jako je teske naravi,rijetko sa kime moze.Vide je kao dosta arogantnu i grubu,zbog ovoliko Sco i Ma u prvoj kuci.Ima MC u Ribama,tako da je ljudi ne vide pravom svjetlu.Dosta je kreativna i umjetnicki tip,ali j malo nesigurna po pitanju tog izrazaja,vjecito je nagovaram da pokusa nesto u tom smislu,ali nece,ne vjeruje u svoje kreativne potencijale.Dosta mi je bliska,jedna od rijetkih osoba sa kojima se razumijem bez mnogo rijeci.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna