20. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Kako se ugojiti?  

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže faith

• Aktivan član
  • **
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +20
Odg: Kako se ugojiti?
« Odgovor #10 poslato: 18:13:33, 14.Apr.2012. »
Ako si u mogucnosti idi na planinu jedno 2/3mjeseca tamo se svima otvori apetit.  :)

Jedi vishe tijesta smanji zelenish i kuvanu hranu. Kad jedesh voce jedi visoko kalorichno voce tipa banane i sl. Nemoj da jedesh po malo nego kad uzmesh da jedesh jedi shto vishe.
Ability is nothing without opportunity.
http://imageshack.us/photo/my-images/805/astrow2gw01anhp59423333.gif/

Van mreže elenica

• Moderator
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +26
« Odgovor #11 poslato: 20:15:59, 14.Apr.2012. »
Probaj i sa vit B preparatima, ima ga i u pivskom kvascu, kazu da otvara apetit.Cini mi se i za djumbir da sam negde procitala da podstice apetit, nadji malo na netu info i biljkama takodje koje podsticu apetit.,Mogao si i u teretanu da ides, znam jednu devojku koja je bila mrsavica bas bas (nije se nikada izgladnjivala ali joj je jednostavno tako org programiran da nije mogla mnogo da jede) i malo krenula u teretanu pa je i dobila koje kilo vise, valjda joj se otvori apetit nakon fizicke aktivnosti pa je jela malo vise

Van mreže bojan86bg

• Korisnik
  • *
  • Pol: Muško
  • Ugled: +0
« Odgovor #12 poslato: 15:08:16, 20.Apr.2012. »
Ja sam se ugojio tako sto sam jeo nekoliko puta dnevno i isao na plivanje dva puta dnevno 3 meseca i dobio sam 15 kvalitetnih kila koje posle godinu dana nisu nestale niti se pretvorile u salo.