21. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Regulus  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DreamyGirl991

• Novajlija
  • *
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +1
  • * Viva la Vida *
Regulus
« poslato: 17:11:52, 26.Dec.2010. »
Pišite o owoj zwezdi šta znate :)

Regulus ( Lavlje srce ili Stopa koja gnječi) je jedna od četiri carske zvezde. Nosi nasilnost i destruktivnost, visoke ideale, snagu duha, smelost, uspone i padove na kraju. Sa Mesecom daje opasnost od neprihvatanja, ugled u javnosti, dobit kroz špekulacije, moćne prijatelje, zanimanje za okultno, kratkotrajne koristi. Sa Suncem nosi moć, autoritet, počasti i bogatstvo ali uz neprilike, bolesti i groznice, snažan uticaj na neprijatelje, dobrobit retko. Sa Merkurom opisuje poštenje, pravičnost, omiljenost, slavu i dobit od visokog položaja. Sa Venerom daje brojna razočaranja, burne veze, neprilike zbog afera, neočekivane događaje. Sa Marsom jak karakter i ugled, možda i visoki vojni čin. Sa Jupiterom poslovni uspeh, pomoć od rođaka, putovanja, uspeh u crkvi. Sa Saturnom pravičnost, prijatelje među sveštenstvom, ponos na dom i porodicu, učenost, dobro zdravlje (osim srčanih tegoba pred kraj života). Sa Uranom energičnost, ambiciju, uspeh, razočaranje sinom i opasnost po život ćerke, usamljenički život, nasilna smrt. Sa Neptunom opisuje uglednog vođu, zakonodavca diplomatskog ophođenja, snažnog karaktera, moć kontrole nad drugima, sklad u kući i smrt u dubokoj starosti. Sve počasti i slavu odnese u godini Marsa.
 (*o*)
Preuzeto sa Neta
« Najnovija izmena:: 13:08:23, 07.Jan.2011. Nale 83 »
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

Van mreže zveki

• Korisnik
  • *
  • Ugled: +0
Odg: Regulus
« Odgovor #1 poslato: 14:10:32, 03.Jan.2011. »
Regulus ili Alpha Leone nalazi se na 29, 53 stepena Lava. Najsjajnija zvezda u sazvezdju Lava. Simbol Arhangela Rafaela, Cuvara Severnog neba. Pod vladavinom Marsa i Jupitera.

Van mreže DreamyGirl991

• Novajlija
  • *
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #2 poslato: 19:39:37, 03.Jan.2011. »
Hwalaaa
Natalna karta

Van mreže zveki

• Korisnik
  • *
« Odgovor #3 poslato: 22:18:30, 03.Jan.2011. »
koliko sam citala i informisala se o Regulusu, koliko je dar imati neku licnu planetu na ovoj fixnoj zvezdi toliko je i opterecenje u zivotu jer se onda od nas jako puno zahteva...tacnije, onoliko koliko moze da nas podigne u slavu i u nebo...toliko je teze kad padnemo ukoliko ne ispunimo ocekivanja:(

Van mreže DreamyGirl991

• Novajlija
  • *
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #4 poslato: 16:28:37, 06.Jan.2011. »
Da,to je tacno :) Ali kod mene npr jos ne deluje tako jako,ne znam sto. . . Znas li ti nekoga sa nekom licnom planetom na Reg.,bas bih wolela da znam kako deluje u stwarnom ztiwotu :D
Natalna karta

Van mreže zveki

• Korisnik
  • *
« Odgovor #5 poslato: 21:19:05, 06.Jan.2011. »
znam dosta ljudi kojima je saturn na regululusu i t se zove ''hladan saturn''...ti ljudi su cesto emotivno zatvoreni i mogu biti jako dobri vojnici. evo, imam druga koji je jako, jako visok cin u vojsci sa hladnim saturnom.

Da,to je tacno :) Ali kod mene npr jos ne deluje tako jako,ne znam sto. . . Znas li ti nekoga sa nekom licnom planetom na Reg.,bas bih wolela da znam kako deluje u stwarnom ztiwotu :D
ne vidim tvoju natalnu..sta je tebi na regulusu i koliki je orbis..za fiksne zvezde je mnogo vazno da orbis ne bude veci od 1
« Najnovija izmena:: 13:07:44, 07.Jan.2011. Nale 83 »

Van mreže DreamyGirl991

• Novajlija
  • *
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #6 poslato: 22:02:49, 06.Jan.2011. »
Xm,to je bas zanimljiwo :)))) Ja nikako da je ubacim u potpis,probacu opet. . .  So na 29om stepenu,a We na 29,40 st. . . Sta bi to moglo znaciti? :?
Natalna karta

Van mreže lea_taurus

• Korisnik
  • *
« Odgovor #7 poslato: 12:13:34, 30.Maj.2012. »
Meni peto polje počinje na tom stepenu, a znak mi je Lav dali to nešto znači?

Van mreže radoznala982

• Novajlija
  • *
  • Ugled: +2
« Odgovor #8 poslato: 02:59:51, 14.Feb.2013. »
Au al` sam se obradovala  :-\    Regulus kvadrat uran,uran u 5toj kuci stelca    :o  Navodim iz teksta ". Sa Uranom energičnost, ambiciju, uspeh, razočaranje sinom i opasnost po život ćerke, usamljenički život, nasilna smrt."    Na netu sam nasla da se konjukcija sa regulusom gleda kao naj jaci aspekt,zatim slede opozicija i kvadrat... A meni regulus kvadrira i chiron pored urana    :(