20. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Imacu seks na farmi  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Founder

• System Administrator
  • Pol: Muško
  • Ugled: +60
  • Sad ništa ne može da nas zaustavi na putu do uspeha
    • Facebook
    • Twitter
Imacu seks na farmi
« poslato: 23:03:32, 02.Sep.2010. »
Marijan Rističević: Imaću seks na farmi!!! 

Rističević je ispričao da ako uđe na farmu, ne garantuje da će biti veran svojoj ženi, ali i da seks sa istim polom ne dolazi u obzir.
- Ako me pozovu i ja prihvatim da učestvujem, od mene može da se očekuje samo pobeda i ništa više! Svašta očekujte! Ako tamo bude neka dobra ženska, biće seksa u nekom budžaku, ali s pederima nikako! Ja ne mislim da je u redu biti s istim polom, ali neka ih ako hoće, samo neka se sklone da ih ne vidim - kaže Rističević, a na našu konstataciju da je imanje okruženo kamerama, odgovara:
- Ne smetaju meni kamere, neću gledati u njih uopšte ako odem tamo! Ma ja nisam izbirljiv, imam mladu i lepu ženu, ali znate kako kažu: „Tuđe je slađe, zato se i varaju žene!“ Ma bre, ako me zatvore tamo, ja bih dobio životinjski nagon. Onda bih se samo prekrstio, pa šta bude! - iskren je političar.

Izvor: http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php?id=1895
Samo članovi foruma mogu videti slike.

Važno: Moje privatne poruke ne služe za pružanje tehničke podrške ili odgovaranje na vaša pitanja! Za svako vaše pitanje postoji adekvatan deo foruma.

Van mreže Ina

• Redovni posetilac
  • **
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +0
Odg: Imacu seks na farmi
« Odgovor #1 poslato: 12:05:26, 12.Sep.2010. »
Da li je moguce  :smehotres:

Van mreže sladjica

• Pričalica
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +1