Autor Tema: Prirodno ili malo i veštačkog da bi bile lepe...ili skroz veštačko...?!  (Pročitano 157 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sladjica

• Moderator
  • Pol: Žensko
Volite li sebe takve kakve jeste, od majke prirode ili radite sve što možete da bile lepe?

Za mene neme prirodne lepote jer je ne znam/zaboravila sam kako to izgleda...
Ja se šminkam, farbam kosu, farbala sam i obrve kad sam bila plavuša, lakiram nokte na rukama i nogama, depiliram se , nosim grudnjake sa dodacima korpama jer volim veće grudi na sebi (trojka dobra !!!), nosim često štikle ...-to nije prirodne zar ne?!

Čak i manekenke/glumice/slavne dame kažu da vole prirodno a misle na puder/sjaja/botoks/silikone ?!

Šta li muškarci misle o tome ?
« Najnovija izmena:: 20:32:27, 28.Jul.2010. Perla »

Van mreže Perla

• Moderator
Volim sebe, naravno, mada stalno radim na sebi, da se to uljepsa i dotjera, sve ovo gore navedeno i mozda jos sta... ;)  (mah:mah)

Van mreže Alicia

• Ugledan član
  • ...od prvog trena, za tobom žeđam...
Za mene je sve to prirodno. Sve sto se da uljepsati na tijelu a da se ne mora u operacionu salu, za mene je prirodno. :) Ili ako se ne moraju lijepiti neki dodaci, ili sta vec... :-\

Farbanje kose, sminkanje, lakiranje kokti... to je sve svakodnevnica. :) Svi smo zeljni neke promjene, i prije su zene se farbale, pa su sve bile prirodne "ljepotice".

Van mreže Perla

• Moderator
i prije su zene se farbale, pa su sve bile prirodne "ljepotice".
upravo tako i sminkale se..  (mah:mah)

Van mreže sladjica

• Moderator
Zaboravali sam veštačke trepavice...
Muškarci ćute?-da vas čujemo  (mah:mah) (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 17:23:38, 29.Jul.2010. Perla »

Van mreže carrera 911

• Ugledan član
  • Pol: Muško
Zena koja se zna nasminkati,doterati i prikriti neki nedostatak je sasvim ok.Ne sme se preterivati ili pogresno nasminkati ,jer moze da deluje jeftino.
« Najnovija izmena:: 14:15:42, 30.Jul.2010. Perla »
Auto je auto samo nek je Porsche

Van mreže Nale 83

• Tim lider
Danas niko nije 100% "prirodan"  (*o*) Pa samo zamislite devojku koja se ne depilira  :o
Umerenost u svemu, ne preterivati.
Sto se tice botoksa, silikona i sl. ko voli nek` izvoli, to nije moja solja caja... Mislim da nikada necu pribeci takvim zahvatima.
Nisam musko al` sam morala da iznesem svoj stav :p
« Najnovija izmena:: 00:43:35, 31.Jul.2010. Nale 83 »

Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~

Van mreže sladjica

• Moderator
Ne verovatno...na temu šminke većina se ne šminka a sad svi sve ?! malo čudno zar ne ?!
« Najnovija izmena:: 18:50:35, 30.Jul.2010. Perla »

Van mreže carrera 911

• Ugledan član
  • Pol: Muško
Ja kazem da od viska glava ne boli.
Auto je auto samo nek je Porsche

Van mreže Perla

• Moderator
Ja kazem da od viska glava ne boli.
Ne boli glava djevojke nikad od sminke, vec posmatraca zaboli glava kad vidi cirkus na licu, najjace su mi djevojke sto rumenilo stave ko klovnovi.. ;D