Primjetila sam da se ova situacija u poslednje vrijeme bas cesto ponavlja, zato cu u vezi sa tim postaviti pitanje.
Naime, vecina zenkih osoba koje poznajem i koje se da tako kazem 'muvaju' sa tipom, zale se da oni od njih ocekuju da im se prve obrate ( nazovu, posalju poruku...)...Dakle, oni se ne javljaju, a kad djevojka okrene...tada su kroz ok, prihvataju poziv, super su u razgovoru...
..ili situacija razmjene br.tel. kad momak kaze djevojci 'Evo tebi moj br. pa ako zelis...nazvaces me "...

E sad...meni bi bilo logicno...ako se sami jednom ne jave...nisu ni dovoljno zainteresovani za tu osobu...Ali opet ako se vec odazovu pozivu i tu su super...sta im sad to znaci??? Drzanje djevojke na stand by-u....

Da li je stidljivost ovdje u pitanju ili mozda znaju da ce se djevojka prva javiti, pa se ne 'zamaraju' oko toga? Da li je nezainteresovanost za tu osobu razlog samoinicijativnog nejavljanja ili tu postoje jos neki 'muski' razlozi o kojima mi ne znamo?
Meni je ova problematika postala zanimljiva kad sam primjetila da se bas ponavlja i sad kad sam cula za ovaj sl. razmjene br.tel. sto sam gore navela, to me natjeralo da ovdje probam da dobijem neki odgovor od str. muskih clanova.