20. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Sta se vama cudno dogodilo?  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Maestro

• Marketing menadzer
  • Pol: Muško
  • Ugled: +19
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Sta se vama cudno dogodilo?
« poslato: 12:24:59, 28.Jan.2009. »

Sta je to sto vam se dogodilo a za vas je bilo misteriozno i cudno?

Van mreže I need chemical X

• Redovni posetilac
  • **
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +0
Odg: Sta se vama cudno dogodilo?
« Odgovor #1 poslato: 17:47:37, 28.Jan.2009. »
Samo se upalilo svetlo   :'(
Samo članovi foruma mogu videti slike.

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• Pričalica
  • Ugled: +2
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #2 poslato: 01:02:08, 28.Feb.2009. »
desava mi se i dalje samo redje nego kao ranije..

stalno imam osecaj da je neko uz mene..cak i kada sam sama ja kao da nisam..
ne znam imam osecaj prisutnosti neke osobe pored mene ..to me ponekad mnogo plasi :(
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer
Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

Van mreže Lea

• Redovni posetilac
  • **
« Odgovor #3 poslato: 17:11:02, 28.Feb.2009. »
Kad se upoznam s nekom osobom vec nakon par momenata osjecam njihovu pozitivnu ili negativnu energiju.Ma kako se svi trudili biti u pocetku uljudni i fini,taj prvi osjecaj da li su pozitivni ili negativni nikada me nije prevario.I one tzv.slatkice vremenom tj.ka tad u nekoj situaciji pokazu svoje pravo lice i tada se sjetim da sam bas to registrovala od njih pri prvom susretu.Senzori su mi ekstremno izostreni i ne mogu nekada da objasnim zasto samo meni nesto ne mirise na dobro.

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• Pričalica
  • Ugled: +2
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #4 poslato: 23:56:03, 03.Mar.2009. »
Kad se upoznam s nekom osobom vec nakon par momenata osjecam njihovu pozitivnu ili negativnu energiju.Ma kako se svi trudili biti u pocetku uljudni i fini,taj prvi osjecaj da li su pozitivni ili negativni nikada me nije prevario.I one tzv.slatkice vremenom tj.ka tad u nekoj situaciji pokazu svoje pravo lice i tada se sjetim da sam bas to registrovala od njih pri prvom susretu.Senzori su mi ekstremno izostreni i ne mogu nekada da objasnim zasto samo meni nesto ne mirise na dobro.

takodje.. :-\
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer
Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

Van mreže web manijak

• Pričalica
  • Pol: Muško
  • Ugled: +10
  • Neka ostane licno
« Odgovor #5 poslato: 15:13:20, 09.Apr.2009. »
jos nista i ne bih voleo da mi se desavaju cudne stvari :D

Van mreže Sisidorica

• Korisnik
  • *
« Odgovor #6 poslato: 14:27:19, 14.Jul.2009. »
Ja sam pre  neki dan sanjala mog strica.I ispostavilo se da je sledeci dan on dosao kod nas,ili ja pricam o mojoj drugarici kako ima lep sorc i tako :D i ona mi u tom prenutku posalje poruku ja sam se skoroz  uplasila :o ponekad mi se desi da kad uradim nesto imam osecaj da sam to vec radila ui takooo :D
princess of tennis :D ;)

Van mreže miss80

• Počasni član
  • Ugled: +1
« Odgovor #7 poslato: 19:38:28, 14.Jul.2009. »
Imam osećaj da nekad imam baš puno sreće,da se izvlačim iz situacija gde neko drugi ne bi,retke prilike kada mi je to jako bitno.
A čudno razumevanje i telepatiju imam sa sestrom bliznakinjom.

Van mreže Šmišonja

• Ugledan član
  • Lokacija: Odgovor ćeš dobiti, kada budeš mogao da ga shvatiš...
  • Ugled: +6
  • Stigne te ono od čega prvo želiš da pobegneš...
« Odgovor #8 poslato: 09:30:54, 16.Jul.2009. »
  Davne 1990 krenula sam sa učenjem tibetanske & kineske filozofije i medicine ~ tada sam upoznala svog Učitelja, tibetanskog lamu {našeg porekla ~ završio je naš medicinski fakuoltet, pa je završio medicinski fakultet u Pekingu i posle otišao u Lasu i tamo učio tibetansku medicinu} koji mi je bio oslonac u najtežim životnim situacijama, a 1997 mi i spasao život.

Dok sam bila u bolnici pred porodjaj, puno sam mislila na njega, jer mi je nedostajao sa svojim mudrim savetima, koje sam očajnički trebala jer me je uhvatila panika oko porodjaja jer je termin davno prošao, a trudova ni bilo kojih drugih naznaka za porordjaj nije bilo, iako su lekari govorili da je sve u redu sa bebom i da moramo još da čekamo iako nisu znali zašto se ništa ne dešava. Učitelj baš tada nije bio u Beogradu, već na lekarskom simpozijumu u Parizu, gde je vandredni profesor na njihovom medicinskom fakultetu.

Popodne, sedeći na balkonu, gledala sam u nebo i posmatrala oblake koji su bili neobičnih kontura. U jednom momentu se pojavio Učiteljov lik ~ bio je smiren i nasmejan ~ i meni je najednom bilo lakše i sav strah je nestao... te noći su krenuli trudovi...
... požuri ...
... al' polako ...

Onaj osećaj, kao kad se zapitaš ''Bože, šta sam ti zgrešio?'' ...  a odozgo se čuje : ''Hoćeš još i da ti nabrajam?!?"

Van mreže revelation09

• Pričalica
  • Ugled: +1
« Odgovor #9 poslato: 16:25:02, 07.Avg.2009. »
^^^Kakav neobican dogadjaj!!!!

Meni se cesto desava nesto sto ne znam kako da definisem...to je znate osjecaj kao da vam se to vec jednom desilo tj toliko se toga poklopi u istom trenutku....koji je istovjetan sa nekim takvim trenutkom iz proslosti....

Moj natal
Solar