| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:06:52, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1 2    Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Korupcija na fakultetima
* Čarobnjak *
Administrator
Van mreže Van mreže

Pol: Muški
Broj poruka: Oborio sve rekorde!

Veruj u čudo... jer će se čudo i desiti...

« Odgovor #10 poslato: 17:05:54, 05.Mar.2010. »

Svi smo svesni u kakvom društvu živimo i ovo se očekivalo..
Srećan sam što se ovakve priče rasvetljavaju...
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Čudesno se uvek nalazi na putu običnih ljudi...
Paulo Koeljo
[Postanite moderator]-[Tim help]
Nale 83
Supermoderator
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 3 550

« Odgovor #11 poslato: 20:11:56, 05.Mar.2010. »

Citat
Srećan sam što se ovakve priče rasvetljavaju...
Charobnjak za predsednika  Grin
Sad malo ozbiljnosti - svi znamo da toga ima ali je jako tesko boriti se protiv toga! Svi su povezani, prosto ne znas kome da se obratis za pomoc jer postoji mogucnost da i taj neko, ko je  nadlezan, uzima deo kolaca...  zbunjen
Sačuvana

Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~
elenica
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 1 593

« Odgovor #12 poslato: 21:20:30, 05.Mar.2010. »

S jedne strane je dobro sto je o ovome pocelo da se prica jer do skoro ni toga nije bilo, a opet ima tu puno problema o kojima treba da se pozabavi malo vise nego do sada drzava i nadlezne institucije koje se bave time, a pre svega ljudi koji hoce da se bore protiv korupcije a takve treba naci.

Sto je jos zabrinjavajuce je korupcija na zdravstvenim fakultetima, ljudi koji treba da lece jednog dana a ko zna kako su stigli do diplome i koliko znanja imaju. Sad
« Poslednja izmena: 22:15:56, 05.Mar.2010. elenica » Sačuvana

Moj natal
* Čarobnjak *
Administrator
Van mreže Van mreže

Pol: Muški
Broj poruka: Oborio sve rekorde!

Veruj u čudo... jer će se čudo i desiti...

« Odgovor #13 poslato: 12:30:56, 06.Mar.2010. »

Sad malo ozbiljnosti - svi znamo da toga ima ali je jako tesko boriti se protiv toga! Svi su povezani, prosto ne znas kome da se obratis za pomoc jer postoji mogucnost da i taj neko, ko je  nadlezan, uzima deo kolaca...  zbunjen
Nale, vidiš da ima onih i koji bi priznali.

Sto je jos zabrinjavajuce je korupcija na zdravstvenim fakultetima, ljudi koji treba da lece jednog dana a ko zna kako su stigli do diplome i koliko znanja imaju. Sad
Slažem se.
Nego i drugi fakulteti su bitni. Zamisli sudija koji donese pogrešnu presudu ili inženjer koji projektuje most...  itd.
Sačuvana

Čudesno se uvek nalazi na putu običnih ljudi...
Paulo Koeljo
[Postanite moderator]-[Tim help]
elenica
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 13:37:03, 06.Mar.2010. »

Nego i drugi fakulteti su bitni. Zamisli sudija koji donese pogrešnu presudu ili inženjer koji projektuje most...  itd.

Sve to stoji.

A mi mozemo samo da gledamo i slusamo sta se radi i desava i da se nerviramo...
Sačuvana

Moj natal
narcisa zec
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 778

« Odgovor #15 poslato: 00:57:58, 20.Jun.2010. »

Ima naravno i to je javna tajna (medju studentima se obično zna ko sta kako koliko...) ali se vjerovatno cuti iz nekog straha ili zato sto to nekome i odgovara (lakse mi je dati pare nego danima visiti nad 500stanica  Grin )Bude i onih koji saznaju tek kad se digne prasina... zbunjen
Koliko je finansijski momenat bitan faktor jasno se vidi iz poredjenja privatnih i drzavnih fakulteta. Kod privatnih (bar kod nas) platis (vishe) i prolazis uz neko minimalno zalaganje (bolonjski proces) Koliko se nauči vrlo je diskutabilno...

Na mom faksu je bilo par slučajeva za koje znam iz priča kolega a nisu objelodanjeni ali bilo je raznih drugih aferica (tuča prof i studenata koja je prosla neslavno a trenutno se istrazuje sl. falsifikovanja ocjena od strane samog dekana).Jako puno ima i nepotizma.

A mi mozemo samo da gledamo i slusamo sta se radi i desava i da se nerviramo...

smiley ja sam vishe za neko preuzimanje inicijative. Ali kod nas se studenti tesko organizuju na neke akcije. Grin
Sačuvana

Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta
elenica
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 13:26:42, 20.Jun.2010. »

ja sam vishe za neko preuzimanje inicijative. Ali kod nas se studenti tesko organizuju na neke akcije.

To, narcisu za studenta prorektora univerziteta u Srbiji i Crnoj Gori  Grin
Salu na stranu, nego sto su tu upetljani mnogi "jaci" od nas studenata  tongue tesko bi to islo

Ne znam, na ovom mom meni zaista deluje da toga ima u minimalnoj meri, mada su mi drugariice pre govorile da sam naivna i da se to samo dobro zataskava, mada i dalje stojim iza toga da i ako toga ima nema puno, makar na mom fakultetu...  zbunjen
« Poslednja izmena: 14:20:58, 20.Jun.2010. elenica » Sačuvana

Moj natal
narcisa zec
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 778

« Odgovor #17 poslato: 16:30:38, 20.Jun.2010. »

He he e kad je na nivou Srbije i Crne gore - prihvatam  Grin

Ne znam, na ovom mom meni zaista deluje da toga ima u minimalnoj meri, mada su mi drugariice pre govorile da sam naivna i da se to samo dobro zataskava, mada i dalje stojim iza toga da i ako toga ima nema puno, makar na mom fakultetu...  zbunjen
Hvala bogu da je tako. Kod nas vishe nepotizma nego korupcije. Lično nisam za neko izivljavanje nad studentima ali za autoritativnost jesam   ljub
Sačuvana

Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1 2    Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.314 sekundi sa 31 upita.