| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:10:09, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1 2 3    Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Poznati astrolozi
olishka
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 285

« Odgovor #20 poslato: 19:56:13, 04.Apr.2010. »

Slabo poznajem astrologe, ali volim da citam njihove komentare, diskusije, pa tako i saznah za neke astrologije. Meni je paznju privukao Miroslav Odalovic, Bozidar Djondovic i Jasminka Holclajtner. S tim sto mislim da Jasminka mnogo komercijalizuje svoje znanjeb i dosta je nepristupacna za razliku od Miroslava i Bokija.  
« Poslednja izmena: 19:58:18, 04.Apr.2010. olishka » Sačuvana
abrakadabra
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muški
Broj poruka: 37

« Odgovor #21 poslato: 16:33:34, 06.Apr.2010. »

ta tri koje si nabrojala su je komercijalizovali a ima onih koji vise znaju od njih
Sačuvana

"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein
olishka
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 16:40:40, 06.Apr.2010. »

Vrujem da ima. Nisam veliki poznavalac astrologije, a jos manje svih astrologa. Ovo je moje misljenje citajuci neke stvari. Ne bih rekla da su Argus i Boki toliko komercijalizovali astrologiju, posebno ne Boki.
Sačuvana
jamburu
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 6

« Odgovor #23 poslato: 17:29:53, 25.Apr.2010. »

ma ne nisu, samo malo.......do poslednjeg evra, uostalom svi su na razlicite nacine
Sačuvana
olishka
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 21:10:53, 26.Apr.2010. »

Moguce.  Ne znam, tako da ne mogu nista da tvrdim.  Ja napisah na osnovu tekstova koje sam citala na NET-u, tako i dadoh svoje misljenje.  Mozda sam i u krivu, sto bi rekli nasa braca Hrvati Grin
Sačuvana
sladjica
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 413

« Odgovor #25 poslato: 17:40:38, 07.Jul.2010. »

Dušan Veličković je ok, kontaktirali smo par puta , veliki je i dobar psiholog jer mislim da je to dosta bitno u astrologiji!!!  aplauz
Takođe sam od prijatelja čula dosta pohvala za Branku i Sanju Milić ali jedine zamerke su što nema astroloških objašnjenja odakle im sve to što vam kažu, tj one većinom pišu "knjigu života".
Sačuvana

andjela pizelli
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 23

« Odgovor #26 poslato: 19:31:39, 28.Jul.2010. »

Jasminka Holcajtner mi je odlicno uradila sinastriju,davno kada se josh nisam razumjela u astrologiju
Na TV-u slusam cesto astrologe i svidja mi se stil Jovane Lučić gajić i Pedje Petrovic
Sačuvana
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1 2 3    Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.208 sekundi sa 30 upita.