| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:05:16, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1    Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Trajna šminka
lilka
Ugledan član
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 1 402

« poslato: 01:05:04, 31.Okt.2009. »

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Da li ste pomišljale da stavite trajnu šminku? Šta je to što bi ispravile i usudile se na trajnu šminku?
« Poslednja izmena: 01:42:50, 31.Okt.2009. lilka » Sačuvana

Moj natal
lilka
Ugledan član
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 1 402

« Odgovor #1 poslato: 14:49:07, 12.Jan.2010. »

Trajna šminka - Contour Make-up
Dobar izgled trajno i u svim životnim situacijama daje osjećaj sigurnosti i samopouzdanja. Svaka žena želi biti savršeno njegovana u svakom trenutku, no to zahtijeva i velika odricanja i ulaganja.

Mogućnosti Contour Make-upa
Trajna šminka ili Contour Make-up omogućuje korigiranje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva, usana ili trepavica. Metoda pruža besprijekoran i konstantan make-up, ističe sve detalje i osobnost lica, omogućuje ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahtjeva te pruža osjećaj konstantne ljepote.
Ova metoda je odlično rješenje za žene koje zbog alergija ne smiju stavljati make-up. Također je izvrsna za žene koje se ne vole svakodnevno šminkati i li za to nemaju volje ili smisla, a žele uvijek izgledati lijepo i dotjerano. S obzirom na vrijeme u kojem živimo, trajna šminka je idealno rješenje za one s brzim životnim stilom, koji žele uštedjeti vrijeme i nemaju dovoljno vremena za stalno uljepšavanje.

Trajna šminka - Contour Make-upTakođer, trajna šminka idealno je rješenje za prikrivanje anomalija na licu i koži. Trajna šminka može vratiti samopouzdanje osobama koje imaju male i razmaknute ili slabo istaknute oči, rijetke trepavice ili spuštene vjeđe.

Od velike pomoći je i onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i veličinu, koji su zbog bolesti ili nekoga drugog razloga izgubili obrve, osobama koje su prošle kemoterapiju, te onima koji na licu i koži imaju ožiljke od ozljeda ili kirurških zahvata.
Mnoge žene žele promijeniti veličinu svojih usana. Trajna šminka pomaže onima koji imaju male, spuštene ili slabo izražene usne da ih vizualno povećaju i uljepšaju svoj izgled. Isto tako, trajnom šminkom moguće je bezbolno smanjiti usne.
Trajna šminka omogućuje vam bezbolno povećanje usana, vizualno povećanje sitnih očiju, rješavanje problema zečjih usana, te različitih nedostataka uzrokovanih ozljedama ili kirurškim zahvatima.

Najčešće se provodi Contour Make-up tretman obrva, očiju i usnica.
  * Obrve - oblikuju se po osobnoj želji i u skladu s bojom očiju, kose i puti. Nakon postupka obrve izgledaju potpuno prirodno, a izgled im se neće promijeniti pod utjecajem vode, vrućine ili u ostalim situacijama.
   * Linije očiju - pigmenti se uvode na ona mjesta koja su uobičajeno osjenčana ili obrubljena olovkom kod šminkanja. Male količine prirodnog pigmenta uvode se kod korijena trepavica i čine ih gušćim.
 * Linija usnica - linijom se ispravlja asimetrija i postiže punoća usnica, prirodni izgled ili se usnice naglašavaju, ovisno o željama.
Trajna šminka - Contour Make-upTrajna šminka omogućuje Vam prirodan izgled u svako doba. Mnogi će u Vašoj okolini primijetiti razliku, no taj zahvat učinit će da ne izgledate kao da imate make up, nego kao da ga ne trebate.

Tretman je poprilično jednostavan i bezbolan a metoda se izvodi aplikacijom boje nekoliko milimetara pod kožu.

Trajnost metode je 3 do 5 godina a nakon toga se postupak jednostavno ponovi.

(beautymag)
Sačuvana

Moj natal
miss80
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 730

« Odgovor #2 poslato: 15:48:42, 12.Jan.2010. »

Lilka mi je procitala misli i stavila ovu temu,koju sam i ja htela da otvorim...
Trajna sminka je zanimljiva i prakticna.Znam devojku koja radi obrve godinama i lepo to izgleda.
Meni je narocito interesantna trajna sminka ociju.
To je radila i poznata voditeljka Jovana Jankovic,pa da vam prenesem njene utiske Wink
Pre četiri-pet godina, Mira me je ubedila da uradim trajnu šminku kapaka, mada sam bila prilično uplašena, jer me je ta procedura podsećala na tetoviranje.Oduševljena sam rezultatima, jer se uopšte ne vidi da na očima imam trajnu šminku. Moje trepavice deluju duže, a kad se probudim, izgledam svežije i lepše.

Sačuvana

Moja natalna karta
revelation09
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 772

« Odgovor #3 poslato: 16:03:08, 14.Jan.2010. »

Ja sam se razmisljala da uradim trajnu sminku linije usana jer imam jako blijedo lice i boja usana je takodje dosta blijeda ( zbog toga moram stalno imati karmin pri ruci ).Medjutim, bojim se kako bih izgledala sa oivicenim usnama a bez karmina jer ne mogu bas 24h biti sa karminom....Ne znam da li postoji izbor nijansi boja koje se predlazu jer bih u tom sl. definitivno se opredjelila za neku koja je mozda za 2x jaca od moje prirodne boje usana...?

Takodje mi je zanimljiva i trajna sminka kapka.Nekad kad sam u zurbi bas nemam puno strpljenja oko izvlacenja te linije ali nesto ne znam kako bi mi to stajalo.Sto se tice ovog komentara Jovane Jankovic, ne znam...Ona je ipak tv lice....izlozena kamerama, reflektorima, sto sve zahtjeva 'jacu' sminku,tako da njoj mozda najvise zbog toga odgovara tako nesto...!
Ne znam kako u prirodi izgleda trajna sminka na licu. Ne znam nikog ko je to uradio, ali def. je ovo za mene otvorena tema tj. nesto sto me zanima
Sačuvana

Moj natal
miss80
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 730

« Odgovor #4 poslato: 20:52:31, 07.Feb.2010. »

Kao i sa drugim stvarima,kad je radi profesionalac rezultati lepo izgledaju i traju dugo.
Sačuvana

Moja natalna karta
mondijal
Tek registrovan
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 1

« Odgovor #5 poslato: 14:47:02, 08.Mar.2010. »

Interesuje me farbanje trepavica!Kakva je boja koja se koristi za bojenje trepavica?Moze li škoditi očima?Može li doći do opadanje trepavica?
Ofarbala bi trepavice,jer su mi izrazito plave!
Sačuvana
elenica
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 1 593

« Odgovor #6 poslato: 15:34:03, 08.Mar.2010. »

Interesuje me farbanje trepavica!Kakva je boja koja se koristi za bojenje trepavica?Moze li škoditi očima?Može li doći do opadanje trepavica?
Ofarbala bi trepavice,jer su mi izrazito plave!

Mondijal dobro nam dosla.  smiley Ima vec tema u kojoj se diskutuje o farbanju trepavica Link  pa pogledaj i pitaj sve sto te interesuje  ljub
« Poslednja izmena: 17:05:17, 08.Mar.2010. lilka » Sačuvana

Moj natal
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1    Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.213 sekundi sa 31 upita.