| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:07:19, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1 2 3   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Kako nauciti engleski
miss80
Moderator
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 3 730

« Odgovor #10 poslato: 15:56:49, 29.Nov.2009. »

Bitno je imati zelju za ucenjem i da se nema strah od greske,pa sta ako se nesto gramaticki nepravilno kaze,ispravice se...
Dobro dodju i kursevi i filmovi,ali je super kada moze da se prica i slusa,to je prava stvar yeah
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Moja natalna karta
tikica
Čarobnjak friend
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 730

« Odgovor #11 poslato: 16:55:14, 05.Dec.2009. »

Bitno je imati zelju za ucenjem i da se nema strah od greske,pa sta ako se nesto gramaticki nepravilno kaze,ispravice se...
Dobro dodju i kursevi i filmovi,ali je super kada moze da se prica i slusa,to je prava stvar yeah
Potpuno si u pravu  aplauz Dobra volja je vazna  smiley
Sačuvana
lids
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muški
Broj poruka: 51

« Odgovor #12 poslato: 12:52:19, 20.Dec.2009. »

Koliko mogu da pomognu skole engleskog jezika?Jer neki su mi rekli da moze da se nauci a drugi da je to samo osnova i da ne mogu da se sporazumevaju sa drugima uz pomoc tog znanja?
Sačuvana
revelation09
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 772

« Odgovor #13 poslato: 14:30:40, 20.Dec.2009. »

Koliko mogu da pomognu skole engleskog jezika?Jer neki su mi rekli da moze da se nauci a drugi da je to samo osnova i da ne mogu da se sporazumevaju sa drugima uz pomoc tog znanja?
Sve zavisi koje su skole u pitanju a jos vaznije je ko su im predavaci tj profesori!!!! Jako je bitno da se na tim casovima forsira konverzacija, uz naravno ucenje gramatike i drugih pravila... Ono sto sam primjetila, a sto me jako nervira jeste, da se u mnogim takvim skolama, kursevima npr. izvlace nepoznate rijeci na casu, sto je potpuno bezveze. Gubi se dragocjeno vrijeme, jer to i sami mozete kod kuce uraditi a kasnije na casu samo prevoditi ili razgovarati o raznim opcijama pod kojima se jedna ista rijec moze koristiti kao i o nekim drugim finesama....
Dakle, potrebno je da je nastava dobro organizovana i da se sto aktivnije ucestvuje na njoj!
Sačuvana

Moj natal
mala-bombona
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 85

« Odgovor #14 poslato: 14:36:31, 20.Dec.2009. »

ne verujem da mozes za 15 ili 20 dana da potpuno savladas konverzaciju  zbunjen
Sačuvana
uktranslation
Tek registrovan
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 2

profesor engleskog jezika i prevodilac

« Odgovor #15 poslato: 23:09:26, 20.Dec.2009. »

ne verujem da mozes za 15 ili 20 dana da potpuno savladas konverzaciju  zbunjen
Jedna privatna škola jezika u Beogradu (ime im neću spomenuti, jer ne zaslužuju spominjanje) reklamira se pod sloganom "naučite engleski za samo 20 dana." Ovakav vokabular je u domenu crnog humora! Za ljude koji su apsolutni početnici mudrije je uzimati individualne časove, a ne grupne, ali je izloženost jeziku u bilo kom vidu od primarnog značaja za učenje jezika.
Sačuvana
revelation09
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 772

« Odgovor #16 poslato: 17:46:08, 23.Dec.2009. »

izloženost jeziku u bilo kom vidu od primarnog značaja za učenje jezika.
Da, ovo je zaista tacno i ovo vazi i za pocetnike i one koji to nisu kao i za one kojima '(ne)leze' jezici tj. engleski u konretnom slucaju!
Sačuvana

Moj natal
Nightmaster
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 392

« Odgovor #17 poslato: 01:16:43, 08.Jan.2010. »

Hvala bogu, danas ima dosta škola pa ovo nije teško ostvarljivo.
Pored toga, interakcija sa ljudima koji govore Engleski je takodje bitna, pa barem i na internetu, preko zajednica, chata ili kako god.
Sačuvana

It's better to burn out, than to fade away...
decko u usponu
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 553

« Odgovor #18 poslato: 00:21:25, 09.Jan.2010. »

Hvala bogu, danas ima dosta škola pa ovo nije teško ostvarljivo.
Pored toga, interakcija sa ljudima koji govore Engleski je takodje bitna, pa barem i na internetu, preko zajednica, chata ili kako god.
o tome je i bilo reci ako posle skole nema te interakcije i komunikacije nece skola mnogo da pomogne  Wink
Sačuvana
mala-bombona
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 85

« Odgovor #19 poslato: 22:07:02, 28.Jan.2010. »

a sta mislite da li moze da se uvezba konverzacija za 6 meseci uz stalno ucenje?
Sačuvana
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1 2 3   Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.41 sekundi sa 29 upita.