| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:11:52, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Glasanje
Pitanje: Sta je vama romanticno?
Vecera uz svece i vino - 2 (28.6%)
Setnja prirodom i neobavezno cavrljanje sa partnerom - 3 (42.9%)
Zajednicko gledanje utakmice - 0 (0%)
Nista od navedenog - 2 (28.6%)
Ukupno glasova: 7

Stranice: 1    Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Vama je romanticno...
Nale 83
Moderator
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 3 550

« poslato: 12:29:39, 24.Okt.2009. »

Svi smo mi razliciti, imamo drugacije poglede, misljenja, stavove ...
Kada cujete rec "romantika" na sta vas asocira? Sta je vama romanticno?
« Poslednja izmena: 12:37:26, 24.Okt.2009. Nale 83 » Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~
wind
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 12

« Odgovor #1 poslato: 23:54:20, 02.Nov.2009. »

Romantika me asocira na moj godisnji odmor sa momkom,nas dvoje sami na jezeru,svako jutro dorucak u krevetu,ruza na jastuku pred spavanje,divne setnje..
Sačuvana
Nale 83
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 550

« Odgovor #2 poslato: 19:46:52, 03.Nov.2009. »

Romantika me asocira na moj godisnji odmor sa momkom,nas dvoje sami na jezeru,svako jutro dorucak u krevetu,ruza na jastuku pred spavanje,divne setnje..

Ovo zaista zvuci romanticno  ljubav
Sačuvana

Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~
Alicia
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 754

« Odgovor #3 poslato: 18:47:13, 19.Jun.2010. »

wind, zavidim ti. postideo se

sve je romanticno, ako je prava osoba pored. ali setnja mi je uvijek najprivlacnija. ljubav
Sačuvana

Natalna karta
Perla
Test-moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 686

« Odgovor #4 poslato: 23:00:04, 19.Jun.2010. »

Kad ste zaljubljeni i zajedno sve vam je romanticno smiley  meni se svidja kad napolju kisa pljusti, a vas dvoje jedno drugom u krilu zamotani u dekici na kaucu gledate film, ili on pre sudje poslije rucka a vi raspremate, da imate vise vremena zajedno da uzivate, ili on vam dodje pred ulaz navece na 5 min. samo da vas poljubi za laku noc... i bezbroj takvih sitnica  postideo se Srce
Sačuvana

sladjica
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 413

« Odgovor #5 poslato: 17:26:28, 21.Jun.2010. »

Kada ste zaljubljeni svaki momenat koji provedete sa voljenom osobom je romatika. Male stvari čine mene srećnim, svaki lep manir, pažnja i dela ponekad i reči mogu biti dovoljno romantične da ulepšaju dan i život.
 Girl in love
Sačuvana

elenica
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 1 593

« Odgovor #6 poslato: 21:16:25, 21.Jun.2010. »

Bitan mi je jedan cvvvvvrst zagrljaj i poljubci u celo, nebitno da li je kod kuce, pored obale mora, reke, jezera,u restoranu uvece uz priguseno svetlo a nas dvoje sami, nocu, danju...  ljubav Girl in love
Sačuvana

Moj natal
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1    Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.294 sekundi sa 31 upita.