| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
14:59:49, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1    Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Kako ispraviti kosu
maraja
Čarobnjak friend
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 523

« poslato: 18:08:16, 13.Okt.2009. »

Evo jedna tema u kojoj mozemo da ostavljamo nacine za ispravljanje kose. Nekom ce biti potrebno  smiley
Sačuvana
miss80
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 730

« Odgovor #1 poslato: 02:47:42, 01.Dec.2009. »

Mozda zvuci nemoguce,ali pomazu samponi,bazlazmi i kreme namenjeni ispravljanju,da dlaka bude gladja i podatnija za feniranje,mnogo se brze i lakse fenira.Ali ipak se fen ili styler ne mogu izbeci.
U poslednje vreme sam cula za i brazilsko ispravljanje kose keratinom...
Brazilsko ispravljanje kose je najbezbedniji način da oštećenu kosu ponovo obogatite keratinom, i vratite sjaj i zdrav izgled Vašoj kosi. Nakon što je kosa obogaćena keratinom, dlaka je zaštićena od pucanja i isušivanja i svako nanošenje hemiskih preparata nakon toga je bezbedno.
Brazilsko ispravljanje kose je privremeno ispravljanje i traje okvirno tri do četri meseca.Tretman  je moguć na prirodnoj ne farbanoj i ne tretiranoj kosi,jedino je razlika što će efekat tretmana biti oko 2 meseca.
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Moja natalna karta
Feniks
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 976

ne postoji pocinjanje i prestajanje..samo cinjenje

« Odgovor #2 poslato: 03:24:56, 01.Dec.2009. »

Da znas, ja sam koristila onaj Nivea za ispravljanje kose, na njemu bas stoji upozorenje ne peglati, samo osushiti fenom. Neverovatno, jer mislim da su ga i "frizeri" smislili, bas zbog ovakvih kao sto sam ja. To ti je, svaka dalaka svoju politiku, a tek elektricitet..ne smem bravu da uhvatim. Znaci keratin..
Sačuvana

miss80
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 730

« Odgovor #3 poslato: 18:04:29, 01.Dec.2009. »

Ni meni ti samponi ne pomazu mnogo,ipak moram da se feniram.A za ovaj tretman sam cula da cak popravlja stanje kose osim sto ispravlja.
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Moja natalna karta
Feniks
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 976

ne postoji pocinjanje i prestajanje..samo cinjenje

« Odgovor #4 poslato: 18:59:25, 01.Dec.2009. »

Ni meni ti samponi ne pomazu mnogo,ipak moram da se feniram.A za ovaj tretman sam cula da cak popravlja stanje kose osim sto ispravlja.
Mozda sam se pogresno izrazila. Meni pomaze taj Nivea, super, i kad osusim fenom, svi misle da sam je ispeglala, ali ja sto ne mogu da odolim da je popravim jos po negde peglom..pa mislim da tvoja informacija o keratinu definitivno bi stala na put ovakvom mom tretiranju kose..
Sačuvana

maraja
Čarobnjak friend
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 523

« Odgovor #5 poslato: 11:39:35, 07.Dec.2009. »

Mozda sam se pogresno izrazila. Meni pomaze taj Nivea, super, i kad osusim fenom, svi misle da sam je ispeglala, ali ja sto ne mogu da odolim da je popravim jos po negde peglom..pa mislim da tvoja informacija o keratinu definitivno bi stala na put ovakvom mom tretiranju kose..
Vlas ti je mekana i to je nekad prednost Wink
Sačuvana
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1    Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.19 sekundi sa 27 upita.