Autor Tema: Nezgode sa frizerima?  (Pročitano 873 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže flame

• Pričalica
  • Pol: Žensko
Odg: Nezgode sa frizerima?
« Odgovor #20 poslato: 14:48:28, 25.Jan.2010. »
Jednom sam se farbala kod frizera i nikad vise. Sta je ta zena napravila, kosa mi je bila grozna. Do pola glave jedna boja, a ostatak druga,a 5 nijansi razlike. Uzas! :dash:

Van mreže buba

• Tek registrovan
« Odgovor #21 poslato: 17:05:02, 23.Avg.2010. »
jaoj ! pre tri dana odem kod frizera u salon da mi ispravi kosu keratinom!odvratno iskustvo(bar kod nje) prvi tretman je bio mnogo bolji-u drugom salonu) (*o*)devojka mi je fenirala kosu sa vrelim upirući fen u teme glave tako da sam zadobila opekotine,suze su mi išle koliko to peče ! :(   drugo,fenirala mi je kosu sa rukavicama(da ne bi ona ispekla ruke)pa svaki zahvat pramena počupa neku dlaku....još kosu nisam oprala jer mora 3 dana najmanje da se ne pere,ali vidim da mi je kosa  UZGORod njenog feniranja i peglanja !polidela sam ! >:( inače mi je kosa prirodna.ovo je najgore iskustvo i neću nikad više tamo otići.

Van mreže sladjica

• Moderator
« Odgovor #22 poslato: 18:56:49, 23.Avg.2010. »
Moje iskustvo sa frizerima je samo bi šišali i to moj 1 cm je njihov 5 cm i da ne nadjoh pravu frizerku imala bi uvek istu dužinu kose...
I ja ne voli da idem kod frizera, meni je to gubljenje vremena...čekaš, okolo neke žene kojima je to jedini izlazak itd,,,,,:(