23. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Tretman "Gipsane bermude"  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže miss80

• Počasni član
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +1
Tretman "Gipsane bermude"
« poslato: 13:36:49, 29.Sep.2009. »
Oligoessentia  "gipsane bermude" predstavlja tretman oligoelmentima koji obezbeđuju rešavanje mnogih estetskih problema. Idealan je kod tretmana:
* edematoznog celulita
* gubitka elasticnosti kože
* gojaznosti na pojedinim delovima tela

Oligoelementi obavljaju svoju funkciju aktivatora i pojačavaju aktivne supstance koje se nalaze u ovoj zoni. Kompleks oligoelemenata obuhvata sledeće elemente:
silicijum (uloga: stvaranje vezivnog tkiva)
magnezijum (uloga: funkcionalnost i integritet strukturalnog tkiva)
bakar (uloga: proizvodnja elastina)
gvožđe (uloga: oksidacija tkiva, vitalni procesi, daje tonus, jača kožu...)
cink (uloga: odbrambeni mehanizam,antioksidans...)

Najpre se na kritične regije, butine, bokove i stomak, laganom masažom nanosi poseban losion i serum sa oligomineralnim kompleksom, a potom se uz blagu masažu nadovezuje stručna limfna drenaža uz pomoć preparata koji se zove oligodren. Ovim postupkom se otvaraju limfni putevi i pokreće proces detoksikacije koji će trajati tokom celog tretmana.
Na limfnu drenažu se, u daljem postupku ponovo nadovezuje blaga masaža sa utrljavanjem multiaktiva koji deluje na celulit i masne naslage, i oligotona za zatezanje opuštene kože. Na kraju sledi oligomaska koja se stegne kao gips i ostavi da stoji 45 minuta.
Nakon tretmana koji traje sat i 45 minuta osoba izgubi više od dva litra tečnosti. Preporučuje se pet do sedam tretmana u seriji, jednom nedeljno.

Samo članovi foruma mogu videti slike.

Odlični rezultati kod edematoznih naslaga: 1-2 konfekcijska broja manje, od samo jednog tretmana!

Ja sam probala,i mogu reći da je super.Gubitak u obimu je kratkotrajan,ali je koža predivna,i celulita je bitno manje od samo jednog tretmana.

Izvor

« Najnovija izmena:: 13:05:49, 07.Okt.2009. lilka »

Van mreže Feniks

• Pričalica
Odg: Tretman "Gipsane bermude"
« Odgovor #1 poslato: 02:41:44, 10.Okt.2009. »
Zasto kratkotrajan? :-(

Van mreže miss80

• Počasni član
« Odgovor #2 poslato: 18:41:39, 10.Okt.2009. »
Pa prosto se taj gubitak u cm,čini mi se,odnosi na vodu,i nije mi bio dugotrajan,dok je lepa koža i manje celulita,ipak potrajalo.Naglašavam da sam radila samo jedan tretman,a treba serija.Tako kažu i da je gubitak obima veći i rezultati bolji.

Van mreže Vanesa

• Korisnik
  • *
  • Ugled: +0
« Odgovor #3 poslato: 15:35:48, 21.Feb.2010. »
Zanima je da li je i koliko to zdravo. Kapiram da je cilj gubitak tecnosti ,ali toliko .. da li je to sok za organizam , koji posle pocne da lepi sve zivo za sebe , pogotovo vodu koju je izgubio tako naglo ? I posle tih 7 tretmana ..sta se desava za kozom? Ostaje li visak koze ? Posle 1 , je koza verovatno lepa ..ali posle 7 .. visak ?

Van mreže miss80

• Počasni član
« Odgovor #4 poslato: 15:40:40, 21.Feb.2010. »
Mislim da ne postoji bojazan da je ovaj tretman na bilo koji način opasan.Takodje mislim da gubitak nije toliko drastičan da bi došlo do problema viška kože.