19. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Muški ili ženski ginekolog  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ruza

• Novajlija
  • *
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +0
Odg: Muški ili ženski ginekolog
« Odgovor #20 poslato: 22:01:28, 24.Dec.2009. »
   mogu da poverujem da postoje i normalni muski ginekolozi ali u danasnje vreme se svasta desava i ne bih da rizikujem :;
Život ima onaj smisao koji mu mi damo.
Jovan Dučić, srpski pesnik

Van mreže sladjica

• Pričalica
  • Ugled: +1
« Odgovor #21 poslato: 18:14:11, 17.Sep.2010. »
Na pocetku sam imala predrasude prema muskim ginekolozima ali sad sam promenila mišljenje. Vec 3 godine idem kod jednog dobrog doktora i imamo savršenu komunikaciju , voljan je da sasluša, da savet, nekako se osećam komotno ...
Ranijih godina sam isla kod raznih žena ginekologa i nekako su sve bile manje-više neljubazne a i imaju komplekse kad vide mlade ...ma svašta je bilo. Jedna mi je čak rekla da sto pre ostanem trudna jer ko zna šta će biti pposle 30-te a da me nije ni pregledala a ton je bio jujju ...
U sadašnje vreme i žene ginekolozi nisu sigurnost  (*o*)!

Van mreže Perla

• Poznata ličnost
  • Ugled: +0
« Odgovor #22 poslato: 20:36:49, 17.Sep.2010. »
meni su ti simpa skroz doktorcici, ali mi malo blam sa njima iskreno posebno oko... :-[ al i kad zenica cacka  ;D imam brilijantnu ideju, nadjete ljubavnika, momka, svalera, da je ginekolog i pregled imate svako malo  :smehotres:

Van mreže Alicia

• Elita
  • Ugled: +22
« Odgovor #23 poslato: 21:20:27, 17.Sep.2010. »
meni su ti simpa skroz doktorcici, ali mi malo blam sa njima iskreno posebno oko... :-[ al i kad zenica cacka  ;D imam brilijantnu ideju, nadjete ljubavnika, momka, svalera, da je ginekolog i pregled imate svako malo  :smehotres:

:smehotres: Neka hvala :D ne volim doktore...

Van mreže univerzums

• Redovni posetilac
  • **
  • Ugled: +6
« Odgovor #24 poslato: 18:05:40, 06.Mar.2013. »
kad malo premotam film,ispostavi se da sam uvek isla kod muskih lekara

Van mreže Astro-girl

• Aktivan član
  • **
  • Ugled: +3
« Odgovor #25 poslato: 14:58:41, 08.Mar.2013. »
Zenski ginekolog ali ne zbog predrasuda  (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler