| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:02:39, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1 2 3 4   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Horoskop-preporuka za posao
maraja
Čarobnjak friend
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 523

« Odgovor #20 poslato: 00:47:36, 27.Dec.2009. »

Na to sam i mislila smiley
Sačuvana
capri
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 99

« Odgovor #21 poslato: 21:53:57, 27.Dec.2009. »

ma naravno da je teško generalizovati stvari ali zemljani znaci su najstabilniji,najizdržljiviji,a vatreni su vatreni. Da sam ja direktor firme ribe i rakove ipak ne bih zapošljavala
Sačuvana
Maestro
Administrator
Van mreže Van mreže

Pol: Muški
Broj poruka: 1 286

Carpe diem (iskoristi dan)

« Odgovor #22 poslato: 01:16:02, 28.Dec.2009. »

Nisi valjda toliko sujeverna?  Huh?

Taj tvoj stav odmah mozes da iskljucis.Znam 7 osoba koji su rodjeni u tim znacima a izvrsni su radnici  Wink
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
maraja
Čarobnjak friend
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 523

« Odgovor #23 poslato: 18:20:26, 28.Dec.2009. »

Slazem se sa Maestrom.Takodje i ja znam ljude koji su fenomenalni radnici,sefovi..  Nije u redu imati takve predrasude jer je onda to i neki vid diskriminacije tih ljudi bez dokaza!
Sačuvana
abrakadabra
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 37

« Odgovor #24 poslato: 20:38:48, 28.Dec.2009. »

ma naravno da je teško generalizovati stvari ali zemljani znaci su najstabilniji,najizdržljiviji,a vatreni su vatreni. Da sam ja direktor firme ribe i rakove ipak ne bih zapošljavala
vidi se da si pocetnik u astrologiji  Wink
ima puno toga sto si zanemarila
bitno je kakvi su uglovi,mc,sesta i deseta kuca itd a da li je sunce u raku ili jarcu nije bitno 100% sam siguran
Sačuvana

"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein
Feniks
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 976

ne postoji pocinjanje i prestajanje..samo cinjenje

« Odgovor #25 poslato: 22:59:46, 28.Dec.2009. »

Slazem se sa Maestrom.Takodje i ja znam ljude koji su fenomenalni radnici,sefovi..  Nije u redu imati takve predrasude jer je onda to i neki vid diskriminacije tih ljudi bez dokaza!
Pa tako izgleda.. aplauz
Sačuvana

ciga
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 74

« Odgovor #26 poslato: 19:21:05, 18.Feb.2010. »

Mislim da horoskop nema nikakve veze sa tim. Treba imati volje za to sto radis.
Sačuvana

Volim sve sto se voli i sto ne boli
srna
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 419

« Odgovor #27 poslato: 19:26:48, 18.Feb.2010. »

Mislim da je bitno 6. polje, ako pada u neki radisan, vrijedan znak, osoba ce se tako odnositi prema poslu.
Sačuvana

* Čarobnjak *
Administrator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: Oborio sve rekorde!

Veruj u čudo... jer će se čudo i desiti...

« Odgovor #28 poslato: 19:32:26, 18.Feb.2010. »

Tema nije sta iz horoskopa utice nego da li uopste horoskop moze biti neka preporuka za posao ili ne?
Ovo nije tema za bilo kakve astroloske analize!
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Čudesno se uvek nalazi na putu običnih ljudi...
Paulo Koeljo
[Postanite moderator]-[Tim help]
Feniks
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 976

ne postoji pocinjanje i prestajanje..samo cinjenje

« Odgovor #29 poslato: 19:35:03, 18.Feb.2010. »

Mislim da horoskop nema nikakve veze sa tim. Treba imati volje za to sto radis.
Kako nema? Pa svaki uspesan covek koji voli ono sto radi, mogu se zakleti da mu po natalu stoji to kao predispozicija, najveci talenat, odnosno ono u cemu moze postici najvise i biti majstor tog svog zanata. A licno imam uvid u necije natale gde se odmah vidi, iako te ljude niti zanima, ili uopste se nikada nisu osvrnuli na astrologiju, jer nisu ni imali potrebu..jer zive po onome za sta su predodredjeni..u skladu sa samim sobom, sa onim za sta su rodjeni!!!
A mislim da i oni ljudi koji su svesni da su negde "zaturili" svoj talenat, bar neki..da bi im uopste horoskop mogao dati potvrdu, u momentu kad se odlucuju da naprave neku drasticnu promenu..samo kao mali podstrek. Ostalo je na njima..  Wink
« Poslednja izmena: 19:37:47, 18.Feb.2010. Feniks » Sačuvana

Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1 2 3 4   Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.345 sekundi sa 28 upita.