| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:01:48, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1 2 3   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Alternativna medicina
avantura
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 244

« Odgovor #10 poslato: 13:11:33, 17.Maj.2009. »

Apsolutno podrzavam alternativu. Postujem klasicnu medicinu, iz lekarske sam porodice, ali priznajem da klasicna medicina ima jedan veliki nedostatak, a to je rascepkanost na niz disciplina (specijalnosti)- lecenje organa, a ne organizma. Mislim da je sa holistickim pristupom lakse postaviti pravu dijagnozu. Zato bi bila idelana saradnja i dopunjavanje konvencionalne i alternativne medicine. Sa jedne strane imamo savremena dijagnosticka sredstva, a sa druge lecenje uzroka umesto lecenja posledica na kakvo smo navikli. Problem je u tome sto su retki lekari koji uopste priznaju bilo koju alternativnu metodu lecenja.
Sačuvana

natalna
Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj!
gospodja mama
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 155

« Odgovor #11 poslato: 21:53:42, 17.Maj.2009. »

ali kako razlikovati u alternativnoj ljude koji mogu da pomognu od sarlatana? zbunjen
Sačuvana

Ljubav je jedna strast koja nece da zna ni za prošlost ni za sadašnjost.
Balzak
avantura
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 244

« Odgovor #12 poslato: 21:39:27, 10.Jun.2009. »

Na primer, ako ti neko kaze da leci od raka, sve je jasno. Grin
Sačuvana

natalna
Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj!
Dorijana
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 547

« Odgovor #13 poslato: 00:54:53, 11.Jun.2009. »

ali kako razlikovati u alternativnoj ljude koji mogu da pomognu od sarlatana? zbunjen

Mislim da je to pitanje slicno pitanju kako neko moze da zna da je dospeo u ruke lekara koji ce ga zapravo leciti, a pri tom se radi o zvanicnoj medicini.
Licno se vodim preporukama ljudi kojima verujem...a ako neko od njih nema iskustvo, raspitujem se u sirem okruzenju...na kraju krajeva, net pruza obilje informacija o svemu...pa google i uvek nesto izadje...smiley
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Moj natal
gospodja mama
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 10:42:53, 25.Sep.2009. »

i ja od kada imam internet dosta toga sam saznala smiley
Sačuvana

Balzak
miss80
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 730

« Odgovor #15 poslato: 21:02:16, 25.Sep.2009. »

Ne treba biti isključiv,ja sam otvorena za sve oblike medicine,naročito alternativnu jer je ona u velikoj ekspanziji.U ovom delu foruma možete naći lepe tekstove o Ayuverdi i Homeopatiji,kao najpoznatijih i najpriznatijih delova alternativne medicine.
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Moja natalna karta
gospodja mama
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 09:35:25, 07.Okt.2009. »

puno puta naidjem na dobre tekstove i ne stignem sve da ih procitam zbunjen
Sačuvana

Balzak
crvena
Team leader
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 133

« Odgovor #17 poslato: 02:05:05, 16.Nov.2009. »

Postoje neverovatne knjige o lečenju pomoću biljaka.. Moja mama je imala nekih zdravstvenih problema, pa je pozajmila nekoliko.. Zaista raznih stvari..
Sačuvana

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
mia
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 456

ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja

« Odgovor #18 poslato: 02:14:44, 16.Nov.2009. »

a taman razmišljam kako da napišem nešto o biljkama i gde,kad crvena mi dade šlagvort...kažu da žene treba da piju mešavinu hajdučke trave,nevena i koprive(ili bar po šolju ćaja bilo koje od ovih biljaka),da bi izbegle stvaranje raznoraznih cista,mioma,ranica...ja inače volim da pijem čajeve,i praktikujem to svaki dan,jes da nikada nisam imala nikakvih gin.problema,al evo pijem već mesec dana il mešavinu,il pojedinačno...pa ko voli nek proba,ne šteti,a može da koristi
Sačuvana
crvena
Team leader
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 133

« Odgovor #19 poslato: 02:17:41, 16.Nov.2009. »

Imam neku sličnu mešavinu,pijem je s vremena na vreme, ali mislim da ima još nekih travki.. Ako se ne varam, jedna od njih je i kantarion, no naravno, koja god da je, nije na odmet.. Wink
Sačuvana

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1 2 3   Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.408 sekundi sa 28 upita.