Lilka..
Izvini sto opet dosadjujem. Nisam uspela da odem kod miss80(licni probl.), ali sam se sama vec 2x farbala nijansom koju ste mi preporucili da bih postigla boju meda (Wellaton 7-srednje plava), medjutim moja boja ode u tamniju i to bas, tamniju od moje prirodne. zbunjen Cak neke zlatne nijanse na krajevima su se izgubile.. Placko
E sad, izvini sto postavljam ovde pitanje, koliko je pametno, a to ne bih radila, blansiranje? I da li bih mogla da predjem na nesto svetlije, a da opet izbegnem narandzasto, crveno.. Inace mislim na gore pomenute Wellaton 9/1!
Ovo mi je bas tamno.. pomoc
Izvini sto tek sad odgovaram.
Nadam se da nisi drzala duze od pola sata,a sudeci da ti je ispala jako tamna velike su sanse da jesi?
Ako se dobro secam imala si razne nijanse na kosi i ovo je u neku ruku pozitivno jer ces izbaciti taj crveni pigmenat.Sada mozes da krenes sa 9/1.Blans ne.
Ja imam farbanu tamno smedju kosu i jako bih zeljela da budem plava..Kojom to farbom mogu postici i u kojem vremenskom roku? Mogu li to sama kuci? smiley
Ne nikako, samo kod frizera.
Ako zelis brzinsko izneljivanje pripremi se na velika ostecenja kose, mislim da je bolje postepeno kroz duzi vremenski period da bi kosa imala sansu da se regenerise,ali moras se konsultovati sa svojim frizerom.
Pozdrav