| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:04:30, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1    Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Blansiranje kose
lilka
Ugledan član
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 1 402

« poslato: 02:33:04, 18.Avg.2009. »

Blanš je preparat koji razgrađuje pigmente u dlaci, te ima jednu jedinu ulogu - da posvetli kosu. Proizvodi se u formi kreme i praha. Blanš u kremi koristi se isključivo za izbeljivanje korena, dok se blanš u prahu primenjuje za beljenje kose i izvlačenje pramenova. Blanš u prahu može biti plavi ili beli. Beli se koristi za tamnu kosu, a plavi, kojim se neutrališu žuti tonovi, za kosu koja je žuta, narandžasta ili svetlosmeđa.

Izvor
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Moj natal
Feniks
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 976

ne postoji pocinjanje i prestajanje..samo cinjenje

« Odgovor #1 poslato: 18:55:30, 18.Jan.2010. »

Da li se moze postici bebi plava nijansa boje kod osoba sa tamno smedjom prirodnom bojom kose ali bez upotrebe blansa? I za koji vremenski period ukoliko je to moguce..
Sačuvana

lilka
Ugledan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 22:13:36, 18.Jan.2010. »

Ako je prirodna boja,a da nije farbana u jednom farbanju.MozeWellaton 9/1, a ako zeli bas,bas svetlu nijansu Wellaton 12/1...ofarba celu kosu odjednom, umesto kese stavi aluminijsku foliju. Forija brze zagreva,pa recimo nakon 10-15 min kad bi trebalo da se vec poprilicno zagrejala da je rascepi,ali ostavi na glavi do vremena za pranje. Sat vremena drzanje farbe i da nije u vremu mesecnog ciklusa.
Sačuvana

Moj natal
Feniks
Pričalica
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 00:08:33, 19.Jan.2010. »

Ako je prirodna boja,a da nije farbana u jednom farbanju.
U jednom farbanju? Amazing.. Huh?
Sačuvana

Feniks
Pričalica
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 00:05:36, 23.Feb.2010. »

Lilka..
Izvini sto opet dosadjujem. Nisam uspela da odem kod miss80(licni probl.), ali sam se sama vec 2x farbala nijansom koju ste mi preporucili da bih postigla boju meda (Wellaton 7-srednje plava), medjutim moja boja ode u tamniju i to bas, tamniju od moje prirodne.   zbunjen Cak neke zlatne nijanse na krajevima su se izgubile..  Placko
E sad, izvini sto postavljam ovde pitanje, koliko je pametno, a to ne bih radila, blansiranje? I da li bih mogla da predjem na nesto svetlije, a da opet izbegnem narandzasto, crveno.. Inace mislim na gore pomenute Wellaton 9/1!
Ovo mi je bas tamno..
  pomoc
Sačuvana

goca1
Tek registrovan
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 1

« Odgovor #5 poslato: 21:22:19, 03.Mar.2010. »

Ja imam farbanu tamno smedju kosu i jako bih zeljela da budem plava..Kojom to farbom mogu postici i u kojem vremenskom roku? Mogu li to sama kuci? smiley
Sačuvana
lilka
Ugledan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 02:27:55, 07.Mar.2010. »

Citat
Lilka..
Izvini sto opet dosadjujem. Nisam uspela da odem kod miss80(licni probl.), ali sam se sama vec 2x farbala nijansom koju ste mi preporucili da bih postigla boju meda (Wellaton 7-srednje plava), medjutim moja boja ode u tamniju i to bas, tamniju od moje prirodne.   zbunjen Cak neke zlatne nijanse na krajevima su se izgubile..  Placko
E sad, izvini sto postavljam ovde pitanje, koliko je pametno, a to ne bih radila, blansiranje? I da li bih mogla da predjem na nesto svetlije, a da opet izbegnem narandzasto, crveno.. Inace mislim na gore pomenute Wellaton 9/1!
Ovo mi je bas tamno..   pomoc
Izvini sto tek sad odgovaram.
Nadam se da nisi drzala duze od pola sata,a sudeci da ti je ispala jako tamna velike su sanse da jesi?
Ako se dobro secam imala si razne nijanse na kosi i ovo je u neku ruku pozitivno jer ces izbaciti taj crveni pigmenat.Sada mozes da krenes sa 9/1.Blans ne.
Citat
Ja imam farbanu tamno smedju kosu i jako bih zeljela da budem plava..Kojom to farbom mogu postici i u kojem vremenskom roku? Mogu li to sama kuci? smiley
Ne nikako, samo kod frizera.
Ako zelis brzinsko izneljivanje pripremi se na velika ostecenja kose, mislim da je bolje postepeno kroz duzi vremenski period da bi kosa imala sansu da se regenerise,ali moras se konsultovati sa svojim frizerom.
Pozdrav smiley

Sačuvana

Moj natal
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1    Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.291 sekundi sa 30 upita.