21. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Anketa

Da li manje kalorija produzava zivot?

Da
Ne

Tema: Duzi zivot sa manje kalorija  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ouroboros

• Ugledan član
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +26
Odg: Duzi zivot sa manje kalorija
« Odgovor #10 poslato: 14:38:04, 14.Jun.2012. »
Meni pomaže bonbon od mente da zavaram glad, nekad kad me uhvati, ne jedem ništa cijeli dan, samo pijem vodu, teško je, ali izdržim i ujutro se prelijepo osjećam :)

E to je ono sto ja bas i ne bih mogla.Povisen mi je insulin,ne mnogo ali dovoljno da mi secer jako brzo opada,pa ako nesto ne pojedem osjecam slabost u misicima,vrtoglavicu,manta mi se.A to je odlicno,kad neko moze.Tako ocistis organizam od toksina  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Van mreže Founder

• System Administrator
  • Pol: Muško
  • Ugled: +60
  • Sad ništa ne može da nas zaustavi na putu do uspeha
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #11 poslato: 15:01:33, 14.Jun.2012. »
Treba se umjereno hraniti, ali nijesam baš sigurna da to produžava život svima, jer znam ljude koji su navršili 90. godinu, a jako su debeli, dok ima i mršavih koji žive do 60., sve je individualno. Nekome dodatne kalorije škode, nekome ne.
Imaju 90 godina, a gojazni su?  (*o*)  Malo je takvih, to je sigurno...
Individualno jeste, ali smatram da nisko kvalitetna hrana unesena u velikim količinama ništa dobro ne može da donese jer onda organizam ne uspeva da namiri sve što mu je u toku dana potrebno. Isto važi i za mršave jer nije stvar i trpeti gladan ili jesti radi reda. Cilj je uneti ono šta je potrebno i onoliko koliko je potrebno.
Pored toga bitne su i druge stvari koje sam gore spominjao.
Samo članovi foruma mogu videti slike.

Važno: Moje privatne poruke ne služe za pružanje tehničke podrške ili odgovaranje na vaša pitanja! Za svako vaše pitanje postoji adekvatan deo foruma.

Van mreže elenica

• Moderator
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +26
« Odgovor #12 poslato: 17:03:38, 15.Jun.2012. »
Zdraviji zivot u svakom slucaju sa umerenom unetom kolicinom kalorija i zdravijom hranom...Jeste da je i manji rizik od bolestina i kraceg zivota mada ne mora da znaci uvek ovo pravilo