Autor Tema: Oprostaj  (Pročitano 1535 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Nale 83

• Moderator
  • Pol: Žensko
Odg: oprostaj
« Odgovor #30 poslato: 20:49:57, 19.Nov.2009. »
Pa mislim da to vecito ostaje "u vazduhu", samo kao podsetnik kad si u kontaktu s osobom kojoj si oprostio, da se uvek moze situacija ponoviti..ja sam ranije birala kao mladja da ne kazem jos u detinjstvu, da takve osobe eliminisem iz svog zivota.

U mom slucaju zaista je tako - to "nesto" uvek ostane u vazduhu. Ne kao neoprostena stvar vec upravo to - podsetnik da bi se mozda moglo opet isto dogoditi. Bas kao i ti radije biram da osobe koje su me duboko povredile eliminisem iz zivota, nego da zivim u strepnji da bi me opet mogle povrediti  ??? . Moj oprostaj uglavnom imaju ali nista vise nije kao pre...

Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~

Van mreže Bole__Ser

• Korisnik
  • *
  • Pol: Muško
« Odgovor #31 poslato: 21:59:27, 14.Apr.2010. »
Kome da oprostim sebi ili tebi. Grizla si tamo gde me niko nije grizao, hranila si se onde gde niko nije smeo. Nisam bio sam, i ako si me jela. Zbog ovog korak će mi biti još duži a život kraći. Kome da oprostim sebi ili tebi.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=dqeinDdA8Cw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dqeinDdA8Cw</a>
« Najnovija izmena:: 00:47:16, 15.Apr.2010. Nale 83 »

Van mreže SnowLady

• Aktivan član
  • **
« Odgovor #32 poslato: 00:29:05, 18.Maj.2010. »
Nista i nikom ne treba oprastati. Sve namjerne greske se cine da bi se neko iz bilo kog frusta, gusta, ljubomore, zavisti ili hira podcijenio, omalovazio, povrijedio. Treba dobro paziti na svoje greske i treba se uvjek voditi pravilom: Ne uciniti nikom nista sto ne zelis da ti druge cine i nikada neces pogrijesiti. Samim tim neces biti u situaciji da ti prastaju i da prastas. Najgore od svega, nekako sam uspjela doci do zakljucka, da sto vise covjek prasta i biva velikodusniji prema ostalima, to zlonamjernici znaju itekako zloupotrijebiti, u najmanju ruku smatraju da su ljudi koji oprastaju naivci i nijesu vrijedni postovanja, dakle kontraproduktivno je oprastati.

Naravno svako od nas moze napraviti gresku iz nehata, ali da` se diferencirati sta je s predumisljajem a sta je nenamjerno ucinjeno!
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!

Gete

Van mreže Feniks

• Pričalica
  • ne postoji pocinjanje i prestajanje..samo cinjenje
« Odgovor #33 poslato: 15:47:42, 20.Maj.2010. »
U mom slucaju zaista je tako - to "nesto" uvek ostane u vazduhu. Ne kao neoprostena stvar vec upravo to - podsetnik da bi se mozda moglo opet isto dogoditi. Bas kao i ti radije biram da osobe koje su me duboko povredile eliminisem iz zivota, nego da zivim u strepnji da bi me opet mogle povrediti  ??? . Moj oprostaj uglavnom imaju ali nista vise nije kao pre...
Sve je oprosteno ali ne i zaboravljleno...

Van mreže Nale 83

• Moderator
« Odgovor #34 poslato: 19:40:40, 20.Maj.2010. »
Sve je oprosteno ali ne i zaboravljleno...
Upravo!
Da glumim da sam zaboravila i da je sve ok stvarno niti mogu niti zelim... Zato, bolje svako svojim putem kad vec nismo mogli da se zaputimo u istom pravcu...

Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~

Van mreže Perla

• Moderator
Odg: Oprostaj
« Odgovor #35 poslato: 17:17:50, 07.Jun.2010. »
Ono sto ja radaim to i prastam drugima, ali postoji granica naravno, prevaru nikad, jer iza jedne slijedi druga i tako u nedogled..ne bih mogla biti sa momkom koji me obmanjuje i laze :dash:

Van mreže RomaLe

• Korisnik
  • *
« Odgovor #36 poslato: 19:31:19, 22.Jul.2010. »
ja sam mislila da nemogu oprostit prevaru al sam ipak oprostila...
znate ono: prevari me samo ne reci da je kraj... prevari me , samo me ne ostavljaaj ;D svee sam spremna napravit za voljenu osobu...sve

Van mreže Perla

• Moderator
« Odgovor #37 poslato: 11:47:39, 23.Jul.2010. »
A sta je on spreman za tebe uraditi, da li bi on tebi prevaru oprostio... razmisli na koje mjesto stavljas sebe a na koje voljenu osobu, treba imati tolerancije, ali ne trebas sebe nikada pogaziti... oprostila sam i ja jednom prevaru i nisam se dobro osjecala, jer je vjerovatno nisam ni oprostila, vec samo tako rekla, oprosticu mu sve sto sam i ja uradila... ima dosta ljudi koji tako razmisljaju kao ti RomaLe, i bas zato ima toliko prevara u vezama i takozvanoj ljubavi

Van mreže Alicia

• Ugledan član
  • ...od prvog trena, za tobom žeđam...
« Odgovor #38 poslato: 12:15:19, 23.Jul.2010. »
Ja ne prastam! :smesko:

Nije mi ni bitno jel bih ja to uradila, ne trosim razmisljanje na to.

Van mreže narcisa zec

• Pričalica
« Odgovor #39 poslato: 13:45:52, 23.Jul.2010. »
Swe ima neku mjeru pa i prastanje. Znam da oprostim i pruzim drugu sansu. . .sve zavisi o cemu se radi. Lazi npr.ne prastam nikako. 
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta