| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:06:09, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1 2 3 4 5   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Oprostaj
Nale 83
Moderator
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 3 550

« Odgovor #30 poslato: 20:49:57, 19.Nov.2009. »

Pa mislim da to vecito ostaje "u vazduhu", samo kao podsetnik kad si u kontaktu s osobom kojoj si oprostio, da se uvek moze situacija ponoviti..ja sam ranije birala kao mladja da ne kazem jos u detinjstvu, da takve osobe eliminisem iz svog zivota.

U mom slucaju zaista je tako - to "nesto" uvek ostane u vazduhu. Ne kao neoprostena stvar vec upravo to - podsetnik da bi se mozda moglo opet isto dogoditi. Bas kao i ti radije biram da osobe koje su me duboko povredile eliminisem iz zivota, nego da zivim u strepnji da bi me opet mogle povrediti  Huh? . Moj oprostaj uglavnom imaju ali nista vise nije kao pre...
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~
Bole__Ser
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muški
Broj poruka: 8

« Odgovor #31 poslato: 21:59:27, 14.Apr.2010. »

Kome da oprostim sebi ili tebi. Grizla si tamo gde me niko nije grizao, hranila si se onde gde niko nije smeo. Nisam bio sam, i ako si me jela. Zbog ovog korak će mi biti još duži a život kraći. Kome da oprostim sebi ili tebi.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=dqeinDdA8Cw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dqeinDdA8Cw</a>
« Poslednja izmena: 00:47:16, 15.Apr.2010. Nale 83 » Sačuvana
SnowLady
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 339

« Odgovor #32 poslato: 00:29:05, 18.Maj.2010. »

Nista i nikom ne treba oprastati. Sve namjerne greske se cine da bi se neko iz bilo kog frusta, gusta, ljubomore, zavisti ili hira podcijenio, omalovazio, povrijedio. Treba dobro paziti na svoje greske i treba se uvjek voditi pravilom: Ne uciniti nikom nista sto ne zelis da ti druge cine i nikada neces pogrijesiti. Samim tim neces biti u situaciji da ti prastaju i da prastas. Najgore od svega, nekako sam uspjela doci do zakljucka, da sto vise covjek prasta i biva velikodusniji prema ostalima, to zlonamjernici znaju itekako zloupotrijebiti, u najmanju ruku smatraju da su ljudi koji oprastaju naivci i nijesu vrijedni postovanja, dakle kontraproduktivno je oprastati.

Naravno svako od nas moze napraviti gresku iz nehata, ali da` se diferencirati sta je s predumisljajem a sta je nenamjerno ucinjeno!
Sačuvana

" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!

Gete
Feniks
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 976

ne postoji pocinjanje i prestajanje..samo cinjenje

« Odgovor #33 poslato: 15:47:42, 20.Maj.2010. »

U mom slucaju zaista je tako - to "nesto" uvek ostane u vazduhu. Ne kao neoprostena stvar vec upravo to - podsetnik da bi se mozda moglo opet isto dogoditi. Bas kao i ti radije biram da osobe koje su me duboko povredile eliminisem iz zivota, nego da zivim u strepnji da bi me opet mogle povrediti  Huh? . Moj oprostaj uglavnom imaju ali nista vise nije kao pre...
Sve je oprosteno ali ne i zaboravljleno...
Sačuvana

Nale 83
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 550

« Odgovor #34 poslato: 19:40:40, 20.Maj.2010. »

Sve je oprosteno ali ne i zaboravljleno...
Upravo!
Da glumim da sam zaboravila i da je sve ok stvarno niti mogu niti zelim... Zato, bolje svako svojim putem kad vec nismo mogli da se zaputimo u istom pravcu...
Sačuvana

Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~
Perla
Test-moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 686

« Odgovor #35 poslato: 17:17:50, 07.Jun.2010. »

Ono sto ja radaim to i prastam drugima, ali postoji granica naravno, prevaru nikad, jer iza jedne slijedi druga i tako u nedogled..ne bih mogla biti sa momkom koji me obmanjuje i laze dash
Sačuvana

RomaLe
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 6

« Odgovor #36 poslato: 19:31:19, 22.Jul.2010. »

ja sam mislila da nemogu oprostit prevaru al sam ipak oprostila...
znate ono: prevari me samo ne reci da je kraj... prevari me , samo me ne ostavljaaj Grin svee sam spremna napravit za voljenu osobu...sve
Sačuvana
Perla
Test-moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 686

« Odgovor #37 poslato: 11:47:39, 23.Jul.2010. »

A sta je on spreman za tebe uraditi, da li bi on tebi prevaru oprostio... razmisli na koje mjesto stavljas sebe a na koje voljenu osobu, treba imati tolerancije, ali ne trebas sebe nikada pogaziti... oprostila sam i ja jednom prevaru i nisam se dobro osjecala, jer je vjerovatno nisam ni oprostila, vec samo tako rekla, oprosticu mu sve sto sam i ja uradila... ima dosta ljudi koji tako razmisljaju kao ti RomaLe, i bas zato ima toliko prevara u vezama i takozvanoj ljubavi
Sačuvana

Alicia
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 749

« Odgovor #38 poslato: 12:15:19, 23.Jul.2010. »

Ja ne prastam! Smiley

Nije mi ni bitno jel bih ja to uradila, ne trosim razmisljanje na to.
Sačuvana

Natalna karta
narcisa zec
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 778

« Odgovor #39 poslato: 13:45:52, 23.Jul.2010. »

Swe ima neku mjeru pa i prastanje. Znam da oprostim i pruzim drugu sansu. . .sve zavisi o cemu se radi. Lazi npr.ne prastam nikako. 
Sačuvana

Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1 2 3 4 5   Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.562 sekundi sa 28 upita.