Autor Tema: Doktor love - ljubavni saveti  (Pročitano 4689 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže la luna

• Pričalica
  • Pol: Žensko
  • sve se može postići samo treba htjeti
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #110 poslato: 11:30:21, 17.Avg.2010. »
Jesi sigurna da ti stvarno njega zelis i da ti nije samo utjeha ??? jer kad postoji odredjeni strah, ovaj tvoj je vezan i za proslost, a imas strah od buducnosti sa tim momkom, ocigledno on nije nista uradio da te uvjeri da te ubjedi da pokusas, da mu vjerujes, da si sigurna, jer je i on sam ocito neodlucan  (rzm)
A znas sta jos primjecujem, a ne mora da znaci da je tacno, da on mozda ne zeli da se veze, da ga je toga strah, jer ga samo patnja i bol asociraju na vezu... tesko je kada ste oboje u takvom stanju  (*o*)
Ja bih mu dala jos malo vremena, popricala sa njim i nek ti se javi kad skonta sta zeli, uostalom uvijek mozete ostati prijatelji..i ne daji se previse u taj odnos jer ta njegova neodlucnost moze te povrijediti i ako on to mozda ne zeli... Otvoreno razgovarajte, nemoj da ti vrijeme prolazi u cekanju, dok se on necka ko seoska mlada  ;)  (mah:mah)

u pravu si........kako je on sam i rekao,on puše i na hladno sada....a za mene je bolje da postavim granicu,a njemu ako sam bitna on će se potruditi da ju prijeđe