Po meni slucajnost...
Ipak mi je preterano to da je svima zapisano sta ce od njega biti, kakav ce zivot imati, sta postici i kako umreti....
Sami sebi krojimo sudbinu..

meni je preterano da je priroda sve uredila ali jeste
sigurno si jos mlad a ima vremena kad ces da kazes it's destiny!
Verujem da postoji sudbina a verujem i u moc ljudskog odlucivanja o svom zivotu...
zar to nije suprotan stav?
Mi sami krojimo svoju sudbinu... Mozemo je menjati, itd. Samo u to verujem! Sve od nas zavisi!!!
jos jedna mlada osoba koja nije osetila sudbinu na svojoj kozi

Npr ako vozite automobil propisnom brzinom i ipak dozivite udes, vasom ili greskom drugog,nastradate u nesreci to je valjda sudbina....ali ako vozite 280km/h pa dozivite udes i nastradate...e to je vec izazivanje sudbine....
ali ta sudbina ga tera da vozi 280 samo sto je njemu zapisano da pogine sa 280 a nekom kad ide pesaka
Ne postoji ni sloboda izbora..jer ti se rodio takav kakav si se rodio, nisi sam izabrao kakav ces mozak imat..kako ces iizgledat..samim tim sto ti je mozak dan,kao i okolina,roditelji time su odredjeni i tvoju postupci,odluke..Kazemo kao sve je odredjeno,osim sto ti kao imas slobodu izbora..A ko zna da taj tvoj izbor koji napravis nije vec odredjen?!??
bas tako samo sto protok vremena nam stvara osecaj kao da mozemo nesto a ustvari veoma veoma malo
Nisam bas sigurna... Ako me pitate zasto, nemam pojma...
zato sto sudbinu jos nisi istinski osetila,ne zuri