19. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Borba protiv celulita  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže miss80

• Počasni član
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +1
Odg: Borba protiv celulita
« Odgovor #60 poslato: 23:42:32, 28.Maj.2010. »
Ja nisam imala ni od jedne takav termicki efekat iako to na vecini pise.Ni od Garcinie ni od drugih.Javljaj rezultate.

Van mreže maraja

• Počasni član
  • Ugled: +19
« Odgovor #61 poslato: 00:30:14, 17.Jun.2010. »
Skoro sam cula od jednog strucnjaka koji kaze da skidanje celulita mnogo duze traje nego skidanje masnih naslaga.Ako vam se celulit pojavio pre 5 godina znaci da ce biti potrebno pet godina "borbe" da bi potpuno nestao.Od masaze,krema,hrane,fizicke aktivnosti znaci komplet program treba da traje 5 godina  (*o*)

Van mreže sladjica

• Pričalica
« Odgovor #62 poslato: 16:59:40, 17.Jun.2010. »
Lično neman puno celulita ali koristim bršljen gel koji je ok, primetila sam da ima efekta. Mada predpostavljam da dosta žena i devojka ima problema, mislim a i drugih da i genetika dosta ima uticaja.
Moja kuma i njena mama bez obzira na dobru liniju, paze na ishranu a obe imaju puno celulita i to od kolena pa na gore i to baš mnogo. Bile su i po koz.salonima ali su im rekli da prvo moraju da prestanu da vežbaju toliko jer imaju tvrd celulit a on se može samo "skinuti" ako ga malo omekšaju...
Mislim da je "skidanje" celulita induvidualna stvar i da bi svako trebao prvo da se konsultuje sa stručnim licima pa onda terapija-mazanje,ishrana, vežbe itd... :eusa_shifty:

Van mreže miss80

• Počasni član
« Odgovor #63 poslato: 01:53:25, 12.Dec.2010. »
Mislim da bršljen gel može da pomogne samo ako je celulita malo ili tzv,meki tip istog.Za one teže slučajeve,teško da će pomoći.Izgleda da je to borba neprestana,ja lično anticelulit preparate mažem cele godine.Sad koristim Afrodita lipo detox kremu i još mi je bolja od Garcinie,koja je moja davnašnja ljubav.
« Najnovija izmena:: 01:56:06, 12.Dec.2010. miss80 »

Van mreže tikica

• Počasni član
  • Ugled: +11
« Odgovor #64 poslato: 17:15:16, 17.Dec.2010. »
Skoro sam cula od jednog strucnjaka koji kaze da skidanje celulita mnogo duze traje nego skidanje masnih naslaga.Ako vam se celulit pojavio pre 5 godina znaci da ce biti potrebno pet godina "borbe" da bi potpuno nestao.Od masaze,krema,hrane,fizicke aktivnosti znaci komplet program treba da traje 5 godina  (*o*)
To znaci da celulit moze da nestane uz mnogo truda  :o

Van mreže maraja

• Počasni član
  • Ugled: +19
« Odgovor #65 poslato: 23:00:21, 21.Dec.2010. »
To je realan odgovor.Bar ne lazu da ce da nam nestane preko noci ako namazemo neku kremu  (*o*)