18. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Borba protiv celulita  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže revelation09

• Pričalica
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +1
Odg: Borba protiv celulita
« Odgovor #40 poslato: 14:18:15, 17.Feb.2010. »
Procitalah da se mnoge djevojke hvale na Afroditine gelove protiv celulita ( cimet i cekropija ) a takodje su tu i njihove kreme Garcinia 3 u 1 i Gvarana....Cijene tih proizvoda su pristupacne.
Ovi gelovi stvarju blag cooling efekat, dok kreme blago zagrijavaju kozu...

Nesto se razmisljam da li bi bio jaci efekat da se koriste gel i krema zajedno ( kombinacija toplog i hladnog, kao sto se preporucuje naizmjenicno tusiranje hladnom\toplom vodom za elasticnost koze )?
Samo članovi foruma mogu videti slike.

Moj natal
Solar

Van mreže miss80

• Počasni član
« Odgovor #41 poslato: 21:19:11, 17.Feb.2010. »
Garcinia 3u1 je stalni deo moje nege tela.Ona pravi blagi termo efekat.Kad sam bas u fazi borbe protiv celulita,kombinujem nju za vece,a ujutru mazem Afrodita Pitaya kremu(ona je protiv celulita i strija i ima krio efekat),i dobra mi je ta kombinacija toplo-hladno.

Van mreže elenica

• Moderator
  • Ugled: +26
« Odgovor #42 poslato: 12:36:58, 18.Feb.2010. »
Celulit ne nastaje preko noći pa se preko noći ne može ni otkloniti.Faktori njegovog nastanka su brojni-način ishrane i života, fizička aktivnost itd...U borbi protiv celulita najbolje bi bilo kad bi mogli da se pridržavamo zdravog načina života(bez cigara  ;D, alkohola...), zdrave ishrane, što više fizičkih aktivnosti

Van mreže decko u usponu

• Pričalica
  • Pol: Muško
« Odgovor #43 poslato: 14:14:16, 18.Feb.2010. »
Nesto se razmisljam da li bi bio jaci efekat da se koriste gel i krema zajedno ( kombinacija toplog i hladnog, kao sto se preporucuje naizmjenicno tusiranje hladnom\toplom vodom za elasticnost koze )?
zar toplo hladno ne sluzi da se u tom delu pokrene normalna cirkulacija koja je jedan od razloga celulita?
« Najnovija izmena:: 14:17:27, 18.Feb.2010. decko u usponu »

Van mreže Feniks

• Pričalica
« Odgovor #44 poslato: 18:05:50, 18.Feb.2010. »
zar toplo hladno ne sluzi da se u tom delu pokrene normalna cirkulacija koja je jedan od razloga celulita?
Skroz dada..

Van mreže revelation09

• Pričalica
« Odgovor #45 poslato: 17:29:45, 19.Feb.2010. »
Po nekoj logici stvari, komb. toplo\hladno trebalo bi da poboljsa cirkulaciju, a tako pojacana cirkulacija bi trebala da pomogne u razbijanju masnog tkiva.....
Samo članovi foruma mogu videti slike.

Moj natal
Solar

Van mreže Feniks

• Pričalica
« Odgovor #46 poslato: 13:49:32, 20.Feb.2010. »
Po nekoj logici stvari, komb. toplo\hladno trebalo bi da poboljsa cirkulaciju, a tako pojacana cirkulacija bi trebala da pomogne u razbijanju masnog tkiva.....
Odnosno izbacivanju viska tecnosti! Visak je i poenta..

Van mreže Vanesa

• Korisnik
  • *
  • Ugled: +0
« Odgovor #47 poslato: 15:23:47, 21.Feb.2010. »
Ja sam se s tim mucila , ali sam uspela da ga se resim :) Samo napred cure ne odustajte

Van mreže decko u usponu

• Pričalica
  • Pol: Muško
« Odgovor #48 poslato: 15:06:59, 27.Feb.2010. »
pitao sam jer si gore napisala da to utice na elasticnost koze?

Van mreže flame

• Pričalica
  • Ugled: +0
« Odgovor #49 poslato: 15:47:22, 27.Feb.2010. »
Ja sam se s tim mucila , ali sam uspela da ga se resim :) Samo napred cure ne odustajte

Kako si se rijesila te napasti??? (*o*)

Vodim borbu s celulitom od 17. godine  >:(  a oduvijek sam mrsava. Jedem mnogo voca, povrca, ribu, mesa malo. Grickalice ne jedem tj. stvarno rijetko. Mozda je problem sto malo pijem i ne vjezbam bas puno jer ne stignem. Jedno vrijeme nisam jela slatko uopce. Probala sam razne kreme, od Afrodite preko Vichy-a do Roc-a za koji sam cula da je najbolji. Bude malo bolje i opet se vrati na staro.  :( Mislim da je to zbog danasnje hrane, od antibiotika u mesu do pesticida u povrcu jer prije na plazi nisi mogao vidjeti mladu curu sa celulitom, a danas toga ima koliko hoces. Moja mama je dobila celulit poslije 40-e. Sretnica!
« Najnovija izmena:: 15:49:27, 27.Feb.2010. flame »