| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:06:37, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Doktor love - ljubavni saveti
belaruza
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 5

« Odgovor #50 poslato: 02:54:08, 20.Dec.2009. »

u braku sam,ali se desio poljubac sa starijim ozenjenim muskarsem.Zanima me sta ce biti dalje ili ce ostati na tome?hvala.
Sačuvana
Maestro
Administrator
Van mreže Van mreže

Pol: Muški
Broj poruka: 1 286

Carpe diem (iskoristi dan)

« Odgovor #51 poslato: 13:02:31, 20.Dec.2009. »

u braku sam,ali se desio poljubac sa starijim ozenjenim muskarsem.Zanima me sta ce biti dalje ili ce ostati na tome?hvala.
Bolje da ostane na tome!  Wink
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
revelation09
Pričalica
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 772

« Odgovor #52 poslato: 13:22:55, 20.Dec.2009. »

u braku sam,ali se desio poljubac sa starijim ozenjenim muskarsem.Zanima me sta ce biti dalje ili ce ostati na tome?hvala
Sto ce se dalje desiti to zavisi ponajvise od tebe! Pitanje je da li ti zelis da se ponovo vidis sa tim covjekom i ponovis poljubac ili ne!
Najbolje je da ne komplikujes sebi previse zivot i kao sto ti je i Maestro rekao, bolje da ostane na tome!
Sačuvana

Moj natal
belaruza
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 5

« Odgovor #53 poslato: 18:49:36, 20.Dec.2009. »

on je krenuo sa zezanjem prvi i govori da me zeli,a sta to moze da znaci...Svi se druzimo cak cemo i Novu godinu cekati skupa.nisam bila ravnodusna,ali sam sebe isontrolisala maksimalno tako da kad se vidimo pozdravni poljubac on mene i to je.Da li ce tako ostati sa njegove strane ili ce pokusati nesto vise?
Sačuvana
* Čarobnjak *
Administrator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: Oborio sve rekorde!

Veruj u čudo... jer će se čudo i desiti...

« Odgovor #54 poslato: 21:16:14, 20.Dec.2009. »

Već vam je dat odgovor, neka ostane na tome što se desilo.
Pozdrav!
Sačuvana

Čudesno se uvek nalazi na putu običnih ljudi...
Paulo Koeljo
[Postanite moderator]-[Tim help]
jopa
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 6

« Odgovor #55 poslato: 05:24:41, 12.Jan.2010. »

po prvi put pisakam nesto na forumu.
Imam zaebanu situaciju,i ako neko moze da pomogne bio bih veoma zahvalan.

Prvi je dan posle letnjeg raspusta.Krecem u prvu godinu srednje skole.Ceo raspust je bio smrt i smor,i bio sam tako sjeban...
Nakon casova i upoznavanja sa svim dosadnim nastavnicima,krenuo sam ka stanici,kad tamo ceka jedna mala plava devojka...osetio sam nesto oko srca,neku jaku energiju,neopisivo...bila je to ljubav na prvi pogled.
Nosila je kacket i bila je noc,tako da je bukvalno nisam ni video,ali opet sam osecao jaku privlacnost prema njoj.
A onda je odjednom usla u bus i otisla.Nije mi trebalo dugo da vidim da idemo u istu skolu (sreca ili nesreca?) i od tada je samo posmatram i sa svakim danom mi se sve vise dopada,ali ja njoj ocigledno ne...
Tako je proletela citava godina,a ja joj nisam ni prisao.Onda sam dosao na debilnu ideju da je kontaktiram preko fejsbuka i tu pravim veliku gresku.Prvo,saljem joj poruke koje su mi u trenutku pisanja zvucale dobro,ali kad sam oladio video sam kako su pateticne...i da sve bude jos gore,stavio sam sliku i sad zna ko sam.
U skoli se mimoilazimo.Ona se pravi kao da nista nije ni bilo i ni ne gleda me.
Kad prodjem pored nje to bude jako neprijatno...i to ce trajati jos 2 godine.
Plasim se,priznajem jer znam da joj se ne dopadam i da ako joj pridjem napravim jos veci blam i pogorsam stvari.

Sta bre da radim jebote
Sačuvana
* Čarobnjak *
Administrator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: 13:56:16, 12.Jan.2010. »

Dobrodosao!

Pre svega, nemas potrebe da psujes i da panicis nije smak sveta. smiley

Potrebno je da shvatis - ako zelis da osvojis neku devojku moras da budes odlucan, hrabar i smeo. Ne smes da cekas toliko dugo i da oklevas ako ti se neka devojka dopadne. Znaci bez obzira na sve ona tebi nije konkretno stavila do znanja da joj se ne svidjas. Jednostavno dok ne stupis u direktni kontakt sa njom neces ni znati da li joj se svidjas ili ne.

Znaci postoje dve solucije:
Prva je da kao hrabar muskarac pridjes, ispricas joj kakvu si glupost napravio i kazes joj da je to sve bilo zbog toga jer ti se ona jako dopala. Ispricas joj sve to kroz salu i zezanje na svoj racun kao da pricas sa nekim drugom. Time ces razbiti tremu a videce da nisi shmokljan nego duhovit i zanimljiv momak. Bez obzira da li ona prihvati ili odbije razgovor neces da pogorsas stvari. Naprotiv, stvari ce biti mnogo jasnije. Po mogucstvu tempiraj da tvoj prilazak bude kada je sama - bice ti lakse. Ako prihvati razgovor ok a ako ne prihvati ti imas jedno iskustvo vise koje ce ti pomoci da osvojis sledecu devojku koja ti se dopadne.

Druga solucija je da potpuno zaboravis na tu devojku i da se osvrnes oko sebe jer mozda postoji neka druga koja je vrednija tvog truda. Kod te nove koja ti se svidi nemoj da pravis iste greske koje si kod ove devojke napravio.

I jos nesto...
Da bi video da li ti se neka devojka stvarno svidja moras sa njom malo i da popricas!  Cool
Sačuvana

Paulo Koeljo
jopa
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 6

« Odgovor #57 poslato: 16:53:38, 12.Jan.2010. »

Pa,hvala Dr. Love na odgovoru.
Inace,ovo je prvi put u zivotu da trazim pomoc od nekog,uvek sam sve radio sam i svasta sam proziveo.
A cisto da znas koliki sam baksuz-upisao sam se u el. tehnicku skolu gde je 99% djaka musko,a ja sam morao bas prvi dan da se zacopam u jednu od malobrojnih devojaka!
Sačuvana
* Čarobnjak *
Administrator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: 22:18:41, 12.Jan.2010. »

Nema na cemu. Apsolutno nije bitno da li je malo ili mnogo devojaka. Ti uvek trebas da budes odsecan i hrabar da pridjes onoj devojci koja ti se svidja.
Samo napred! Pozdrav!
Sačuvana

Paulo Koeljo
Feniks
Pričalica
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 976

ne postoji pocinjanje i prestajanje..samo cinjenje

« Odgovor #59 poslato: 00:03:39, 13.Jan.2010. »

Prva je da kao hrabar muskarac pridjes, ispricas joj kakvu si glupost napravio i kazes joj da je to sve bilo zbog toga jer ti se ona jako dopala. Ispricas joj sve to kroz salu i zezanje na svoj racun kao da pricas sa nekim drugom. Time ces razbiti tremu a videce da nisi shmokljan nego duhovit i zanimljiv momak. Bez obzira da li ona prihvati ili odbije razgovor neces da pogorsas stvari. Naprotiv, stvari ce biti mnogo jasnije. Po mogucstvu tempiraj da tvoj prilazak bude kada je sama - bice ti lakse. Ako prihvati razgovor ok a ako ne prihvati ti imas jedno iskustvo vise koje ce ti pomoci da osvojis sledecu devojku koja ti se dopadne.

Druga solucija je da potpuno zaboravis na tu devojku i da se osvrnes oko sebe jer mozda postoji neka druga koja je vrednija tvog truda. Kod te nove koja ti se svidi nemoj da pravis iste greske koje si kod ove devojke napravio.

I jos nesto...
Da bi video da li ti se neka devojka stvarno svidja moras sa njom malo i da popricas!  Cool
Prva solucija ce definitivno da odluci i za ovu drugu? A sta kazes?
Jer ako se pokaze da je "..ljanka" onda mu definitivno nece biti tesko da je zaboravi..

Tako da, samo Ti pridji opusteno, budes faca..a ona ako nije, ko joj je kriv btw.  Wink

A cisto da znas koliki sam baksuz-upisao sam se u el. tehnicku skolu gde je 99% djaka musko,a ja sam morao bas prvi dan da se zacopam u jednu od malobrojnih devojaka!
Axaxa..e sad te razumem. I javi nam sta je bilo. Mada devojke koje idu u te muske skole su vecinom ok."drugarcine" prave, tako da savet koji Ti je dat od "Charobnog" mislim da ce upaliti. E sad, ima i ona strana ako se nekim njenim ortacima to ne bude svidelo ima da letis u kantu pa niz ulicu..ko onaj vas profesor pre nekoliko godina.
« Poslednja izmena: 00:13:16, 13.Jan.2010. Feniks » Sačuvana

Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.291 sekundi sa 27 upita.