| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:00:45, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1 2 3 4 5 6 ... 11   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Gutanje sperme normalno ili ne?
* Čarobnjak *
Administrator
Van mreže Van mreže

Pol: Muški
Broj poruka: Oborio sve rekorde!

Veruj u čudo... jer će se čudo i desiti...

« poslato: 13:35:23, 03.Apr.2009. »

Sperma za dobro raspolozenje !

Da seks popravlja raspoloženje sigurno svi znate, a da li vam je poznato da su i muški spermatozoidi nosioci "hormona sreće"?
Naučnici Državnog univerziteta Njujork dokazali su da se u spermi nalaze hormoni "dobrog raspoloženja" koji u organizam žene dospevaju kroz vaginu, što uslovljava da se žena oseća dobro i zadovoljno, ali su i upozorili da njihovi rezultati ne smeju biti razlog za nebezbedni seks.

"Želim da naglasim da mi ne preporučujemo da partneri ne koriste kondom. Sasvim jasno stavljamo do znanja da će neželjena trudnoća ili bolesti koje se prenose seksualnim kontaktom, uništiti svako zadovoljstvo koje pružaju hormoni iz sperme", naglasio je dr Gordon Galup koji je predvodio tim naučnika i čije je nalaze objavio u naučnom časopisu "Nju sajentist" (New Scientist).
Istraživači su ocenjivali raspoloženje 300 studentkinja koristeći standardna pitanja o njihovom seksualnom životu. Rezultati na skali od 1 do 20 su pokazali da je njih 17 "umereno depresivno" jer imaju i istovetan broj "poena".

Studentkinje čiji partneri nikada nisu koristili kondom dobile su ocenu osam dok su dame koje su povremeno imale seksualne odnose bez kondoma "zaradile" 11,3 poena. Međutim, studentkinje koje potpuno apstiniraju ocenjene su sa 13,5 na skali bodova.
Depresija i loše raspoloženje kod studentkinja čiji partneri povremeno ili nikada ne koriste kondom bila je sve izrazitija što su duže apstinirale.

Naučnici su tragali i za drugim faktorima koji mogu uticati na loše raspoloženje kao što su korišćenje antibebi pilula, učestalost seksualnih odnosa i lični mentalni i fizički sklop, ali su ustanovili da ni jedan od njih ne utiče na nalaze.
Za seksologe i fiziologe rezultati istraživanja nisu potpuno iznenađenje jer je odavno poznato da sperma sadrži nekoliko hormona koji "kontrolišu raspoloženje žene", pored ostalih i testosteron.

(FoNet)
« Poslednja izmena: 23:21:39, 16.Sep.2009. lilka » Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Čudesno se uvek nalazi na putu običnih ljudi...
Paulo Koeljo
[Postanite moderator]-[Tim help]
slatka_koketa
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 69

« Odgovor #1 poslato: 21:00:09, 03.Apr.2009. »

hahahah  smesak

moguce moguce
Sačuvana
mara90
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 61

« Odgovor #2 poslato: 12:17:42, 04.Apr.2009. »

bljak nikad to ne bih probala !
Sačuvana
besni-terminator
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 214

« Odgovor #3 poslato: 19:48:55, 13.Apr.2009. »

pitanje je za oba pola
da li gutanje sperme smatrate normalnim ili biste smatrali normalnim i zbog cega tako mislite?  smesak
Sačuvana
very crazy
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 90

« Odgovor #4 poslato: 21:04:02, 13.Apr.2009. »

zavisi ko se bavi gutanjem? smesak

ako momak guta nije normalno a ako devojka guta normalno je smesak
Sačuvana
Lik
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 53

« Odgovor #5 poslato: 01:58:34, 15.Apr.2009. »

jbm li ga smesak
Sačuvana
sunshine_Dijana
Čarobnjak friend
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 2 175

~Sunshine~

« Odgovor #6 poslato: 02:02:37, 15.Apr.2009. »

Ne znam da li je to normalno, ali ja mislim da to ne bih mogla.............. 
Sačuvana

~Sunshine~

www.myspace.com/sunshine_Dijana
Lik
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 53

« Odgovor #7 poslato: 02:13:06, 15.Apr.2009. »

vecina devojaka to ne moze a da li je normalno ne znam ni ja smiley
Sačuvana
Astro-girl
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 329

« Odgovor #8 poslato: 15:03:12, 15.Apr.2009. »

Nikada to ne bih mogla i meni licno nije normalno zbunjen
Sačuvana

"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler
besni-terminator
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 214

« Odgovor #9 poslato: 00:01:15, 16.Apr.2009. »

zasto ne biste mogle i zbog cega vam to nije normalno?

vecina devojaka to ne moze a da li je normalno ne znam ni ja smiley

kako ne znas? Huh?
Sačuvana
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1 2 3 4 5 6 ... 11   Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.465 sekundi sa 27 upita.