21. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Reinkarnacija(ponovno rodjenje)  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže medenica

• Poznata ličnost
  • Pol: Muško
  • Ugled: +10
Odg: Reinkarnacija(ponovno rodjenje)
« Odgovor #30 poslato: 14:58:10, 05.Feb.2011. »
Meni je jedna moja rodjaka ranije rekla da zeli da bude besmstna tj da se vise na vraca u ovaj svet a ja se smejao tada ali vise se ne smejem tome..

Van mreže dvostruka djevica

• Aktivan član
  • **
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +21
« Odgovor #31 poslato: 18:53:51, 02.Apr.2013. »
Vjerujem, dešava se da neki da nekim dobrim ljudima dešavaju ružne stvari da se zapitaš šta su krivi..
misim da je ovaj život kazna za sve predhodne greške i kad lijepo ispravimo i ispeglamo postupke, očistimo i uzdignemo dušu, možemo da se nadamo da se nećemo više vraćati do tada ne..
lično čeka me još  :D  :(
..Ono što se osobi događa, njegova je osobina. On predstavlja obrazac, a svi delovi pristaju. Kako se njegov život odvija, oni jedan po jedan padaju na svoje mesto prema nekom predodređenom uzorku..

moja natalna

Van mreže bielenda

• Ugledan član
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +26
« Odgovor #32 poslato: 12:09:41, 03.Apr.2013. »
Ma nije mi to nikako jasno... kao rađamo se sve dok ne ispravimo sve greške, ma je l te... Ko da ima čovjeka koji ne pravi greške, neko manje, neko veće... i šta mi vrijedi ako sam jednu grešku iz prethodnog života u ovom otplatila, kad ću u ovom životu možda napraviti neku drugu i tako stalno, iz života u život. Možda i postoji reinkarnacija, ali to niko ne može tvrditi, to je još samo jedna utjeha za nas obične smrtnike koji se plašimo smrti. Broj ljudi se stalno povećava, a ti ljudi su kao nekada već živjeli, a znamo da je broj ljudi bio manji u prošlosti nego što je sada. Pa otkud toliki ljudi oko nas? Ako nikada ranije nijesu postojali? I kako se duša stvara, nova duša, koja se nikada nije rađala? Ma možemo lupati glavu do kraja života, nikada nećemo otkriti odgovore na većinu ovakvim i sličnih pitanja.

Van mreže medenica

• Poznata ličnost
  • Pol: Muško
  • Ugled: +10
« Odgovor #33 poslato: 11:18:53, 14.Apr.2013. »
Ili verujes ili ne prosto. Mozda je obmana mozda ne ali ideja je zanimljiva.