24. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Jupiter u aspektima  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ouroboros

• Ugledan član
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +26
Odg: Jupiter u aspektima- Imširagić
« Odgovor #10 poslato: 15:59:39, 18.Avg.2012. »

Jupiter i Uran
Dobar aspekt govori o genijalnosti i imaju ga ljudi koji su otvoreni ka nečem novom. Kroz ovaj aspekt, Jupiter pronalazi svoju slobodu. On više nije zaustavljen, pa se sve više širi, otkriva i patentira. Aspekt velikih putnika i naglih odlazaka. Iznenadna sreća u životu. U teoriji je ovo najbo¬ji aspekt za kocku, mada se mali broj ljudi sa ovim aspektom zaista i kocka. Bilo kako bilo, novac ipak dolazi od rizika, novih stvari, računa¬ra i svih tehničkih uređaja. Uspeh od stranaca i u inostranstvu. Ovaj aspekt daje i postdiplomske studije.
Loš aspekt daje sklonost kocki, ali i gubitak kroz nju. Često su to ljudi koji ne veruju u Boga, već su pre komunisti ili ateisti. Kroz rizik gube mnogo novca. Nagli nesretni slučajevi. Osoba ne veruje u sreću, dok sa druge strane ima stalnu potrebu da se okuša, pa sa ovim aspektom imamo i velike kockre gubitnike. U inostranstvu krađa ili svađa sa prijateljem.
Konjunkcija govori o naglim gubicima ili dobicima, u zavisnosti od odnosa i dispozitora.

Jupiter i Neptun
Dobar aspekt je aspekt proroka i naglašene duhovnosti. Osoba veruje u Boga. Jaka je u svojoj veri i duhovnosti. Realno veruje u pozitivno. To je tipično hrišćanski aspekt, ali više naglašava zapadno, odnosno katoličko hrišćanstvo, dok bi Neptun u dobrom aspektu sa Saturnom bio pravoslavno hrišćanstvo. Ove osobe se mogu lečiti molitvom. Novac se može zaraditi preko nafte ili vode, dalekih putovanja, pa čak i ilegalnim putem, i niko to neće otkriti. To sve zavisi od toga kako je Neptun postavljen, da li je ezoteričan ili govori o prevarama. Svakako se može zaraditi i kroz kafić ili trgovinu pićem, donjim rubljem, čarapama i svim ostalim u simbolici Neptuna.
Loš odnos govori o krađama koje će se desiti osobi, kao i o lažnoj veri njenoj, jer koliko god da se „kiti ikonama“, ona zapravo u to ne verue. Izigravanje zakona. Laži i prevare. Osoba pokušava da prevari, ali biva otkrivena. Čak i ako ne bude otkrivena – biće pokradena. Aspekt džeparoša i lopova.
Konjunkcija je više dobra nego loša, ali može doneti i neke probleme, često vezane za novac i sva materijalna dobra. Novac se gubi ili nestaje. Loš aspekt ukazuje na pranje novca.

Imam Ju120Ur,Ne i 60Pl,ali je orbis prevelik kod ovog sekstila,nazalost.Sta znam,slobodarskog sam duha,buntovnik,volim da putujem,da ucim nove jezike,obozavam nove stvari,situacije,to mi podize energiju i uzbudujuje me.Volim adrenalinske sportove,padobranstvo mi je medju najdrazim,pa kako imam Ma0Ur i Ma120Ju(Ju120Ur),vjerujem da sam na neki nacin zasticena od nevolja u koje bi mogla uspasti sa tim sportovima.Inace,u opasnim situacijama imam srece,tamo gdje malo ko zivu glavu izvuce,ja se promilim.Nekako mi ta sreca dodje u zadnji cas.Sem toga,sklona sam spiritualnosti i vjernik sam,umiruje me nacin na koji vjerujem i priblizavam se Bogu.Sve apstrakcije su mi bliske,i sam moj nacin razmisljanja je prilagodjen tome,tako da je za mene sve moguce.Moj Jupi je u 11. kuci,pa vjerovatno opisuje i moje prijatelje.Kako je Je120Ur,Ne,povezuje ih sem Ur0Ne,pa moguce da su mi prijatelji slobodari,ekscentrici,ali vrlo inteligentni ljudi,sa umjetnickim sklonostima,neki od njih su skloni porocima ili perverzijama,a neki imaju veze sa zakonom,sudije,pravnici ili sportisti,dobro situirani i mocni.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Van mreže bielenda

• Ugledan član
Odg: Jupiter u aspektima
« Odgovor #11 poslato: 11:12:05, 19.Avg.2012. »
Misliš da je samo Jupiter kriv za to??  Daleko od toga...

Pa ne znam, tako sam pretpostavila, mada i Saturn u drugoj kuci, doprinosi mozda tome, oce Jupiter da da i rasipnistvo...

Van mreže Alicia

• Elita
  • Ugled: +22
« Odgovor #12 poslato: 11:53:06, 19.Avg.2012. »
Volim svoj Ju, jedini mi spasava Ma. ;D

Van mreže bielenda

• Ugledan član
« Odgovor #13 poslato: 21:29:00, 19.Avg.2012. »
Sta bi ja bez mog Jupitera u strijelcu u sestoj? Iako je u konjukciji sa Uranom, ja taj aspekt dozivljavam kao veoma pozitivan. :)

Van mreže Founder

• System Administrator
  • Pol: Muško
  • Ugled: +60
  • Sad ništa ne može da nas zaustavi na putu do uspeha
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 11:32:21, 20.Avg.2012. »
Pa ne znam, tako sam pretpostavila, mada i Saturn u drugoj kuci, doprinosi mozda tome, oce Jupiter da da i rasipnistvo...
Ako budeš imala podatke postavi ih u posebnoj temi pa da vidimo o čemu se tu radi.
Samo članovi foruma mogu videti slike.

Važno: Moje privatne poruke ne služe za pružanje tehničke podrške ili odgovaranje na vaša pitanja! Za svako vaše pitanje postoji adekvatan deo foruma.