| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:09:32, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1 2 3 4   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Sta je ljubav?
amigdala
Tek registrovan
*
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 3

Alone in the dark..

« Odgovor #20 poslato: 21:49:35, 01.Mar.2010. »

Ljubav je lepota duse...

tačno tako...ovo je najjednostavniji i najlepši odgovor koji sam ikad čula..samo reeetki to prepoznaju..
Sačuvana

ko izgubi dobitak, dobije gubitak
anastasija
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 206

« Odgovor #21 poslato: 04:12:02, 02.Mar.2010. »

trenutna strast.
Sačuvana
Nale 83
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 550

« Odgovor #22 poslato: 13:40:19, 02.Mar.2010. »

trenutna strast.
Strast i ljubav nisu isto  zbunjen
Sačuvana

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~
anastasija
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 206

« Odgovor #23 poslato: 17:05:11, 02.Mar.2010. »

ma ja samo ne volim patetiku.
Sačuvana
Nale 83
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 00:41:22, 03.Mar.2010. »

ma ja samo ne volim patetiku.
aplauz ni ja smiley
Sačuvana

Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~
Nale 83
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 12:41:30, 17.Mar.2010. »

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisao, i osmeh jedini jezik koji na svetu razumem - Mika Antic Girl in love

U bitkama ljubavi ne gine niko osim onih sto vole, slabi i rdjavi ne dopadnu rana. Ti, ako si zaista ljubavnik, ne bezi od bitke, jer oni koji prezive mrtvi su za ljubav - Rubijat S. Sarmad

Ljubav je valjda jedina stvar na svetu koju ne treba objasnjavati ni traziti joj razlog - M. Selimovic
Sačuvana

Moja natalna karta
Uhy
Pričalica
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 815

If you don't know where you are going any road wil

« Odgovor #26 poslato: 03:42:32, 18.Mar.2010. »

Ljubav je jedina istina koju je najteže dokazati
Sačuvana

natal
missN64
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 6

« Odgovor #27 poslato: 14:03:49, 28.Mar.2010. »

ljubav je kada uvek nadjem razlog i nacin da opravdam svaku tvoju glupost, hir, manu, nedostatak...pa makar i sebe okrivila smiley
ljubav je kada volim sve ono sto cini tebe smiley
« Poslednja izmena: 15:53:16, 28.Mar.2010. Nale 83 » Sačuvana

Optimizam u ruke, ruke u dzepove pa svako na svoju stranu smiley
SnowLady
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 339

« Odgovor #28 poslato: 18:56:50, 17.Maj.2010. »

Mislim da je ljubav, idealizovanje jedne osobe, ono sto ocekujemo od partnera, cemu stremimo u partnerskim odnosima. Projekcija nasih najtananijih, obicno neispunjenih zelja koja se u najcescim slucajevima zavrsava razocarenjem.

Fundament jedne ljubavi mora biti izgradjen od uzajamnog povjerenja, iskrenosti, slicnih interesovanja, slicnih ciljeva i sklonosti i naravno spremnost na zajednickim nastojanjima i aktivnostima. Privlacnost je neizostavna komponenta kvalitetne veze i ljubavi.

Ljubav je nista drugo nego gledanje dvije osobe u jednom pravcu. Ako taj pravac dobije odjednom raskrsnicu na kojoj se treba odluciti kuda, a orjentiri pokazu suprotne pravce dvije osoba koje se "vole" ne mogu dalje zajedno, dolazi do neminovnog razlaza. Ljubav je nesto sto je kada se rodi, mora se njegovati kao najdraza biljka, koja ako joj se ne doda vode cesto i dovoljno polako vene i nestaje, pa tako i ljubav.
Sačuvana

" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!

Gete
sladjica
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 413

« Odgovor #29 poslato: 17:00:52, 06.Jul.2010. »

Dok god nekoga volimo zbog njegovih vrlina , to nije nista ozbiljno. Ali kad ga pocnemo ljubiti zbog njegovih mana onda je to ljubav.  Girl in love Girl in love Girl in love
Sačuvana

Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1 2 3 4   Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.266 sekundi sa 28 upita.