21. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Mesec konjukcija Pluton  

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže plutonac

• Poznata ličnost
  • Pol: Muško
  • Ugled: +9
Odg: Mesec konjukcija Pluton
« Odgovor #10 poslato: 17:26:00, 14.Maj.2012. »
ovaj aspekt jako radi kroz moju kevu...od problema u trudnoci,preko jako teskog porodjaja,hormonskih problema,teskih krvarenja,jajnici u haosu,ciklus neuredan,psiha ranjiva,patoloski strahovi,posebno od vode,sahrana i sl,trovanje,tuce u braku,napadnuta nozem,opljackana,zrtva crne magije,upala u kanalizacioni saht...
sklona padovima svih vrsta dakle,takodje radi kao prof na kriminalistickoj akademiji,preambiciozna,uspela je da se ostvari iako me je prerano rodila,ima neverovatnu energiju..
njen zivot je horor-triler ;D
kalodios diodos

Van mreže Ouroboros

• Ugledan član
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +26
« Odgovor #11 poslato: 19:12:46, 22.Maj.2012. »
Da,stvarno imam malecni mladez ispod oka  :)
Mocan je ovo aspekt,istovremeno i dar i prokletstvo.Lomi ti koske dok te uci.Dok te ne nauci da si ziv dok osjecas bol.Kad otupis,onda te ni nema.Kazu da moze da donese strah od duboke,mracne vode,malo cudniju stranu zenske  geneze.Kod mene je dosta cest u porodici.Sestra od bake ga je imala,u Skorpionu,i svi su je u selu nazivali vjesticom.Kuca joj je bila odmah pored groblja,gdje su joj svi preci sahranjivani.Govorili su kako prica sa zmijama.Sjecam se,dok je jos bila ziva,kad bi god promrmljala nesto onako "sebi u njedra",stvarno ,izasla bi zmija.Ja to zovem darom,kojim ona nikome nije cinila nazao.Zapravo,jako mudra zena,iako bez jednog jedinog dana skole.Bila je poseban primjerak u mojoj porodici.Uglavom su zene u mojoj genezi prilicno propatile,ali su jake i stabilne za medalju.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Van mreže plutonac

• Poznata ličnost
« Odgovor #12 poslato: 20:30:54, 22.Maj.2012. »
sto se emocija tice,imam faze hiperosetljivosti,kad se duboko razocaram u sve sto postoji i potpuno povucem,nestanem od ljudi na neko vreme,a onda otupim,samo jedna rupa,nistavilo,praznina..bukvalno po godinu dana tako,a zatim puknem za najmanju sitnicu..to je moj ciklus

jedino me bes ne napusta tako cesto ;D
kalodios diodos

Van mreže Ouroboros

• Ugledan član
« Odgovor #13 poslato: 19:14:36, 24.Maj.2012. »
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QWMBLDf_9go" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QWMBLDf_9go</a>
Da,pjesma je dobra,mada mi se mnogo vise svidja spot.Simbolika me podsjeca na ovaj aspekt.Haron,koji kroz rijeku Stix prevozi duse za dva novcica do odrednice.Uvijek sam voljela tu pricu  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Van mreže plutonac

• Poznata ličnost
« Odgovor #14 poslato: 19:30:19, 24.Maj.2012. »
a o kojoj pesmi govoris?
kalodios diodos

Van mreže Ouroboros

• Ugledan član
« Odgovor #15 poslato: 20:12:19, 24.Maj.2012. »
Gibonni-Vesla na vodi.Postavila sam je,valjda  :P Samo sto je,simbolika koju sam pominjala,vezana za spot  ;D
Natalna

Van mreže plutonac

• Poznata ličnost
« Odgovor #16 poslato: 20:19:53, 24.Maj.2012. »
kuckam sa telefona,pa ne mogu da vidim spotove...
kalodios diodos

Van mreže Ouroboros

• Ugledan član
« Odgovor #17 poslato: 20:23:00, 24.Maj.2012. »
Vec sam pocela kontati da sam nesto zabrljala prilikom postavljanja spota haha. Kad budes u prilici,pogledaj spot,ako te bude interesovalo  ;)
Natalna

Van mreže PantaRei92

• Redovni posetilac
  • **
  • Ugled: +5
« Odgovor #18 poslato: 12:33:49, 13.Avg.2012. »
Sta ispisa plutonac, idem da se roknem odma. mesec u skorpiji u osmoj kuci, tu mi je i pluton puuuuuuuu
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_01_ne_odustajem_hp.28333.26017.gif&res=63&va=&cid=beyfileABvRAQ-u1356940333