22. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Mars u raku  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rachica

• Novajlija
  • *
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +0
Mars u raku
« poslato: 16:47:36, 06.Mar.2009. »
Kao sto znamo mars u raku je u padu,njegova energija je oslabljena,bla bla ...da ne navodimo sve ono sto se vec moze procitati kako na netu,tako i u knjigama.Ono sto mene zanima jeste mars u raku kod muskaraca :) Charobnjak,znam da ga ti imas,pa da cujemo :) iz prve ruke...love life,slab si na rachice ..a za sve ostale,pozeljno bi bilo da se prikljucite temi ..sve sto mi cure trebamo da znamo o jednom muskarcu sa marsom u raku :)))  O-O-O-O

Always unique & never ordinary

http://img514.imageshack.us/my.php?image=achartatofile4zey6vu111hd7.jpg

Van mreže Founder

• System Administrator
  • Pol: Muško
  • Ugled: +60
  • Sad ništa ne može da nas zaustavi na putu do uspeha
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Mars u raku
« Odgovor #1 poslato: 17:43:48, 06.Mar.2009. »

Kao sto znamo mars u raku je u padu,njegova energija je oslabljena,bla bla ...

Ko to kaze, imam energiju volu rep da iscupam  (*p*)

Ne bih voleo da me potpuno uzmete u obzir jer cu mozda biti i subjektivan.

Prvo bi hteo da napomenem da je veoma bitno gde se Mars nalazi tj u kojoj kuci i kakve aspekte prima.
Licna iskustva, dosta sam povredljiv i cini mi se da svaku akciju kod mene izazivaju emocije. Nekad znam i za sitnicu da budem svadjalacki nastrojen. Ako nekom ukazem poverenje a taj neko me povredi - to je za mene zavrsena prica. Mars Merkur mi je dao smisao za rec, misao pa kada me nesto emotivno povredi znam da budem jako zaheban  :D
U partnerstvima i saradnji volim da vodim glavnu rec ali je to mozda i zbog Plutona. Pretpostavljam da zbog ovih kvadrata imam visoke kriterijume i ocekujem dosta od svoje partnerke. Karakter, dostojanstvo i stav mi je jako bitan kod partnerke. Mars Mesec mi je dao dar odlicnog obrta energije (prvenstveno seksualne  :D ) ali i svih drugih vidova jer volim sport, pokret - nisam statican.

Veran sam i odan onom poslu koji me emotivno ispunjava. Volim da brinem o porodici, kuci. Ne pokazujem odmah svoje emocije tek posto se stekne debelo poverenje ali kada ih pokazem postajem neodoljiv :D
Odbijaju me muskobanjaste i grube devojke dok neznost, ljupkost, finoca, mekoca, zenstvenost pa cak i nezasticene devojke, povucene, skromne, patrijahalno vaspitane me uzasno privlace... (venera u raku mi treba :D )

Ovo sam negde nasao i stvarno je tacno:
"ne vređajte ih, jako su razdražljivi, a možda i pomalo bojažljivi zbog emocionalne potrebe za sigurnošću. Dobrice su, ali znaju biti namćorasti. Jako su povredljivi. Gunđala, smetaju im ponekad i sitnice. Ali su brižni i hoće da pomognu i da te razumeju."

Iskreno izgled i ponasanje ne odaju utisak heroja ali kada je potrebno da se dokazu, pokazu emocije ce im dati snagu za najvece poteze i tada postaju kadar za mnogo hrabrija dela-neverovatno ali istinito. Ono sto me nije pogadjalo bio sam ladovina ali ono sto jeste bio sam za stvarno ludo hrabar i do krajnjih granica karakteran.

Pozitivna ili negativna emotivna promena utice na stomak.

Eto to je bila moja pricica, malo sam se ishvalio malo naruzio ali sta cete  (mah:mah)

Samo članovi foruma mogu videti slike.

Važno: Moje privatne poruke ne služe za pružanje tehničke podrške ili odgovaranje na vaša pitanja! Za svako vaše pitanje postoji adekvatan deo foruma.

Van mreže Lea

• Redovni posetilac
  • **
« Odgovor #2 poslato: 17:49:45, 06.Mar.2009. »
I ja ga imam.Njezna energija,energija ovisna o osjecanjima,sukobi u domu,autoritativan roditelj.Kao i sve ostalo...ima tu i dobrih i losih strana.A tek sto sam sklona ozljedama u kuci...razne opekotine,ogrebotine,posjekotine... (*o*)

Van mreže Rachica

• Novajlija
  • *
« Odgovor #3 poslato: 17:52:48, 06.Mar.2009. »
:)) hvala na ovako finom,opsirnom odgovoru :))
drzimo ti palceve (govorim u ime ostalih forumasa,nadam se da se nece ljutiti) da sto prije pronadjes tu venericu u raku :)) i naravno ostale pozitivne medjuplanetarne aspekte :))   :-*
Always unique & never ordinary

http://img514.imageshack.us/my.php?image=achartatofile4zey6vu111hd7.jpg

Van mreže Founder

• System Administrator
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 18:02:43, 06.Mar.2009. »
I ja ga imam.Njezna energija,energija ovisna o osjecanjima,sukobi u domu,autoritativan roditelj.Kao i sve ostalo...ima tu i dobrih i losih strana.A tek sto sam sklona ozljedama u kuci...razne opekotine,ogrebotine,posjekotine... (*o*)

Tebi je izrazeniji jer je Mars 27 57 -analogno znaku Raka pa su osobine izrazenije. Povrede zaduzen aspekt Uran Mars pre svega  ;)

:)) hvala na ovako finom,opsirnom odgovoru :))
drzimo ti palceve (govorim u ime ostalih forumasa,nadam se da se nece ljutiti) da sto prije pronadjes tu venericu u raku :)) i naravno ostale pozitivne medjuplanetarne aspekte :))   :-*

Hvala i ja ostalima zelim da nadju svoju srecu  (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 14:52:50, 07.Mar.2009. * Charobnjak * »

Važno: Moje privatne poruke ne služe za pružanje tehničke podrške ili odgovaranje na vaša pitanja! Za svako vaše pitanje postoji adekvatan deo foruma.

Van mreže Lea

• Redovni posetilac
  • **
« Odgovor #5 poslato: 18:16:52, 06.Mar.2009. »
Ali ipak je on u 8.polju pa jos i recepcija...nikad nisi nacisto hocu li buknuti ili cu da predem kao mala maca.A evo jos..."Elan i volju ovaj Mars crpi izporodice u zelji da ih vrati do izvota i dokaze se najblizima.Odvajanje i osamostaljivanje imaju za cilj stvaranje nove porodice.Samostalni poduhvati moraju proisteci u casu emotivnog mira,a ne iz otpora i uvrijedjenosti.Kucna disciplina moze se pravilno upotrijebiti.Porodicni poslovi,naslijedjena zanimanja ili rad u kuci podsticu volju.nakon prvog uspjeha porodica je spremna da pomogne i da podrsku.krajnji cilj svakog rada je ponos na svoj dom.Svadje u kuci su korak nazad.Svi u kuci moraju biti vrijedni i preduzimljivi svojom voljom,Ljubav daje najvecu snagu i podsticaj za akciju."  B.Nenadic

Van mreže mica88

• Redovni posetilac
  • **
« Odgovor #6 poslato: 16:23:27, 15.Nov.2009. »
Aktivni u kuci,ne plase se bilo kakvog posla.

Moj natal

Van mreže Alicia

• Elita
  • Ugled: +22
« Odgovor #7 poslato: 15:14:17, 20.Jul.2010. »
Ja sam naletila na jednog lika koji ima mars u raku, ne djeluje mi kao da je povredljiv. Svadalacki nastrojen, pa  :-\ pomalo, a valjda je izazvan.
Carobnjak, po tvom opisu djevojke, vidim zasto sam mu se svidjela.

Samo sam se ja izenadila, kad sam vijdela da mu je mars u raku, vise bi mi odg. da je u blizancu...po njegovom ponasanju... ???

Van mreže Founder

• System Administrator
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 00:03:41, 21.Jul.2010. »
ne djeluje mi kao da je povredljiv. Svadalacki nastrojen, pa  :-\ pomalo, a valjda je izazvan.
U drugom delu rečenice si odgovorila sebi...   Napad je najbolja odbrana.  :namigivanje:

Van mreže Alicia

• Elita
  • Ugled: +22
« Odgovor #9 poslato: 00:11:20, 21.Jul.2010. »
Dobro, samo jos da mi je skontati cime je to izazvan!? :-\ Ili jos bolje pitanje, kako ispraviti?  :-[

Otom-potom, sorry za  (offtopic) necu vise.
« Najnovija izmena:: 00:14:14, 21.Jul.2010. Alicia »