| O nama | Pravilnik | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Marketing | Kontakt |
:: Čarobnjak Forum ::
- Jedinstven internet doživljaj -
15:08:17, 30.Jul.2010. *
Za registraciju kliknite ovde, a ukoliko već imate registrovan nalog prijavite se sa vašim korisničkim imenom, lozinkom i dužinom prijave.

Trenutno pregledate forum kao gost (gošća), što Vam onemogućava da učestvujete u diskusiji, odgovarate na teme, postavljate nove, glasate u anketama, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka i koristite razne dodatne funkcije koje su dostupne samo registrovanim članovima. Registracija je jednostavna, besplatna i traje jedan minut.

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  

Stranice: 1 2 3 4 5 6   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor: Tema: Vise veza u isto vreme-ljubav ili..!?
tina1812
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Pol: Ženski
Broj poruka: 132

Sun is shining....I'm rainbow too..

« Odgovor #30 poslato: 21:42:15, 02.Sep.2009. »

Ali kako god, nikada mi nece biti jasno kakvo je zadovoljstvo imati duple ili ko zna kakve kombinacije  zbunjen besan ?! Ne, ne, daleko je to od ljubavi ...[/color]

pa moze biti npr da ti se svidja vise ljudi u isto vrijeeme..pod svidjati mislim da ti je drag,simpatican,privlaci te.. i tako da bi upoznao te ljude, pa mozda nekog i zavolio od njih, izlazis sa svima njima smesak jer da bi nekog bas volio moras ga upoznat..ne znas ovako kakav je ko Plezi se jedino ako vjerujes u ljubav na prvi pogled nista od ovoga ti se nece desiti..Ja mislim da to jedino moze biti zaljubljenost na prvi pogled, jer ljubav ljubav je Dusa,a zaljubljenost je tijelo  Plezi se
Sačuvana

Natalna Karta

Samo clanovi foruma mogu videti slike.
Prijavljivanje ili registracija.
Nale 83
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 550

« Odgovor #31 poslato: 22:51:06, 02.Sep.2009. »

Nale  aplauz

Hvala  postideo se

Citat
jer ljubav, ljubav je Dusa,a zaljubljenost je tijelo  

Ima istine!
Sačuvana

Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~
crvena
Team leader
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 133

« Odgovor #32 poslato: 23:17:36, 02.Sep.2009. »

Da bi veza izmedju dvoje ljudi opstala i trajala, neophodna je iskrenost, medjusobno postovanje, poverenje... I rezultat svega toga je ljubav koja dolazi malo kasnije..
E sad.. Kad ima vise veza u isto vreme, smesno je govoriti o bilo cemu od ovoga... a pogotovo o ljubavi..
Sačuvana

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...
milica-tea
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 479

« Odgovor #33 poslato: 13:43:40, 14.Sep.2009. »

vise veza u isto vreme ne moze da bude ljubav ali moze da bude i te kako zabavno smesak
Sačuvana
mia
Aktivan član
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 456

ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja

« Odgovor #34 poslato: 01:24:53, 16.Okt.2009. »

Da bi veza izmedju dvoje ljudi opstala i trajala, neophodna je iskrenost, medjusobno postovanje, poverenje... I rezultat svega toga je ljubav koja dolazi malo kasnije..
E sad.. Kad ima vise veza u isto vreme, smesno je govoriti o bilo cemu od ovoga... a pogotovo o ljubavi..

Sačuvana
kiki81
Korisnik
*
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 5

« Odgovor #35 poslato: 21:24:36, 26.Nov.2009. »

Nisam pristalica toga ali neke stvari se naprosto dogode ....
Sačuvana
Nale 83
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 3 550

« Odgovor #36 poslato: 23:46:42, 26.Nov.2009. »

Da, slazem se da neke stvari koje nam se dogadjaju u zivotu,  naprosto ne mozemo kontrolisati. Ali paralelna veza sa dve ili vise osoba u isto vreme - nema tu ljubavi, a ni postovanja, nema tu nicega za sta bi bilo vredno boriti se dalje.
Sačuvana

Moja natalna karta
~*If someone is dumb enough to walk out of your life, be smart enough to let them go*~
maradonce
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muški
Broj poruka: 150

« Odgovor #37 poslato: 16:09:47, 29.Nov.2009. »

meni se to stalno desava  Perverznjak
Sačuvana

Ako se bojiš usamljenosti, ne ženi se.
Felisity
Redovni posetilac
**
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 166

« Odgovor #38 poslato: 14:00:31, 05.Jan.2010. »

Ja se zaista pitam kako ti ljudi stizu na sve strane?!  smiley Ja ne mogu da stignem da dovoljno vremena posvetim i ovoj jednoj vezi, a kamoli da treba dvema! smiley Za to stvarno treba i strpljenja i samokontrole i nerviranja, a ja kako sam impulsivna i brbljiva samu sebe bih odala! smiley No ozbiljno, u takvim vezama, niti ima postovanja, niti ima dovoljno strasti, znaci ni ljubavi, mada i to ponekad zavisi i od okolnosti.
Sačuvana
elenica
Moderator
Van mreže Van mreže

Broj poruka: 1 593

« Odgovor #39 poslato: 00:35:08, 24.Jan.2010. »

Nema tu ni lj od ljubavi.
Sačuvana

Moj natal
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Stranice: 1 2 3 4 5 6   Idi gore

Prebaci se na:  

:: Development by Čarobnjak ::
Sadržaj sa Čarobnjak foruma ne može biti upotrebljen na drugim websajtovima bez pismene dozvole administratora.
:: O nama | Pravilnik foruma | Politika privatnosti | Uslovi korišćenja | Kontakt | Marketing | Tim help | Urednici | Sitemap ::
Copyright © 2008-2010 Čarobnjak Forum | Sva prava su zadržana - All rights reserved | Powered by SMF | Simple Machines LLC | SimplePortal

Stranica je generisana za 0.285 sekundi sa 28 upita.