26. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Natasa Bekvalac  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže lea_taurus

• Korisnik
  • *
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +0
Natasa Bekvalac
« poslato: 11:15:51, 30.Maj.2012. »
U njoj su ,,dve" i jedna je od najlepsih zena koje koračaju pistom Srpske pop scene... Ima veoma buran život, veoma je aferoidna... Da čujem astrološka mišljenja? :)
Samo članovi foruma mogu videti slike.

Van mreže abrakadabra

• Redovni posetilac
  • **
  • Pol: Muško
  • Ugled: +2
Odg: Natasa Bekvalac
« Odgovor #1 poslato: 11:01:53, 01.Jun.2012. »
Ne znam da li vreme rodjenja tacno  ;)

Ne svidja mi se ova kombinacija mars, uran, venera u njenoj natalnoj, moguce da to stvara buru u njenom zivotu
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

Van mreže tanja381

• Korisnik
  • *
  • Ugled: +1
« Odgovor #2 poslato: 16:43:31, 05.Nov.2012. »
moje tumacenje je sledece: spoljasnje ponasanje: okrenuta sebi, samosvesna (sunce u 1.polju) uz izvesne komplekse (losi aspekti) i neslaganje sa ocem. Posto ne potice iz umetnicke porodice (domacica i sportski trener) onda se moze zakljuciti da u porodici postoji neka tajna (neptun u 4.polju). Prvi brak zavrsava razvodom (s obzirom da su ribe na vrhu polja, kao dvojni znak). unutrasnja jaka potreba da se bude voljen- podsvesno tezi tome- venera u 12.polju. brzopletost u razmisljanju i izrazavanju, nagla kraca putovanja. saobracaj- mars konjukcija uran hmmm, a mars vladar 8.polja? usmerenost misli na novac (merkur u 2.polju) ali i olako trosenje- pare se ne zadrzavaju. sto se prihoda tice, vidimo da su povezani sa 10.poljem- njenom karijerom, ali tu je i mracni pluton- tok novca moze biti vezan za neke mocne ljude..
cudno da je jarac na vrhu 5.polja, uz slabo aspektovanog saturna u padu? on bas i ne obecava bogat ljubavni zivot.. s toga i ja sumnjam u tacnost vremena rodjenja.. mada, venera ima izazovan aspekt sa uranom koji donosi buru, nagle ulaske u vezu kao i nagle prekide.. a bas neptun kao vladar polja braka, pa jos smesten u 4.kući- mozda je to ona tajna udaja za supruga u domu?

Van mreže dvostruka djevica

• Aktivan član
  • **
  • Ugled: +21
« Odgovor #3 poslato: 23:51:28, 21.Jan.2013. »
Mogu li ribe da znače i zemlju iz koje dolazi njen muž, pored vode a i ova venera u lavu u 12 koja predstavlja inostranstvo jer je sada i CG inostranstvo takodje sam znak Lava koji se vezuje za Crnu Goru, dalje venera koja dolazi iz drugog u 12- o koja je u lavu pa scena i u sekstilu sa merkurom iz druge u vagi umjetnost pjevanje od koga i zaradjuje. Mjesec dobar aspekt sa venerom ljepotu ali i energiju jer je mjesec u osmoj pa se lako regeneriše posle emotivnog pada iako je saturn u petoj sa ovom pozicijom mjeseca ne vjerujem da je imala malo veza i još sekstil sa venerom u dvanaestoj prije da su bile tajne inače prekidi iznenada  zbog urana ali i ovaj  mars je problematičan i treća sa uranom i marsom trebalo bi da pazi na vožnju, misli na novac koji troši brzo i vjerovatno zbog ove venere u lošem aspektu sa uranom na krpice, parfeme.
..Ono što se osobi događa, njegova je osobina. On predstavlja obrazac, a svi delovi pristaju. Kako se njegov život odvija, oni jedan po jedan padaju na svoje mesto prema nekom predodređenom uzorku..

moja natalna

Van mreže tanja381

• Korisnik
  • *
« Odgovor #4 poslato: 13:36:17, 22.Jan.2013. »
sto se venere tice, ona pokazuje sta mi volimo i sta nam se svidja. taj 18. stepen je djavolski stepen, veoma nepovoljan-a posebno sto je venera u 12.polju..
taj neptun ne moze govoriti o muzu koji dolazi pored vode- ali moze da je vencanje bilo tajno, razlozi rastavljanja takodje ostaju tajna, prvi suprug/a uvek ostaje nepoznanica osobi, suze.
u periodu osnovne skole postojala je neka zivotna drama..
« Najnovija izmena:: 13:40:26, 22.Jan.2013. tanja381 »

Van mreže tanja381

• Korisnik
  • *
« Odgovor #5 poslato: 13:41:41, 22.Jan.2013. »
sunce na 2. stepenu- muz sirom sveta poznat u necemu ;)
konjukcija pluton-merkur = ne mora znaciti da je covek psihicki nenormalan, ali MORA postojati trenutak pomracenja svesti- crnilo pred ocima kad osoba ne vlada sobom.

Van mreže tanja381

• Korisnik
  • *
« Odgovor #6 poslato: 13:47:20, 22.Jan.2013. »
vodolija na vrhu 6.- osoba NIKADA neće raditi posao za koji se skolovala, uvek radi kako ona hoce i kad hoce, a vladar uran pokazuje da njene partnere  to ubija (maleficni 22.stepen) u konjukciji sa marsom.
mislim da sam dala analizu i vise nego sto sam planirala da se zadrzim na temi, pozdrav!

Van mreže dvostruka djevica

• Aktivan član
  • **
  • Ugled: +21
« Odgovor #7 poslato: 13:51:49, 22.Jan.2013. »
To je moja 'slobodna' interpretacija, bebi koraci vezani za astrologiju uglavnom njoj bi trebalo da je postavljena dobro karijera i da preko nje zaradjuje tek vidjeh da je ovaj merkur iz 10- e u drugoj.. I naravno neptun tajno vjenčanje i kada se skine plašt svakako suze ali da li se ova 4- ta gleda kao njen dom ili dom njenih roditelja?
..Ono što se osobi događa, njegova je osobina. On predstavlja obrazac, a svi delovi pristaju. Kako se njegov život odvija, oni jedan po jedan padaju na svoje mesto prema nekom predodređenom uzorku..

moja natalna

Van mreže tanja381

• Korisnik
  • *
« Odgovor #8 poslato: 02:43:38, 26.Jan.2013. »
cetvrta se gleda kao njen prvi dom (kod roditelja) ali i stosta jos.. ulazak u brak, izlazak iz braka, vaspitanje i odgoj do 7god..