19. Maj, 2013.godine.
Loading...
Novo: <div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

!!

Napomena

Dragi posetioci, da biste pisali na forumu morate biti registrovani. Registracija traje jedan minut.
Ako imate bilo kakav problem sa registracijom ili prijavom na forum, slobodno nas kontaktirajte. Želimo Vam prijatne trenutke na Čarobnjak forumu!

Tema: Astro chat  

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bielenda

• Ugledan član
  • Pol: Žensko
  • Ugled: +26
Odg: Astro chat
« Odgovor #560 poslato: 19:15:41, 10.Avg.2012. »
Vl.7. Sa u scn je i u konjukciji sa suvladarem 5. Pl u sco,pa to potvrdjuje intezitet emocija.Dalje, u 4. polju je dispozitor 7. Ma u vir, koji je i vladar 11. u konjukciji sa vladarem 5., koji je i suvladar 11, sto govori da ce nas odnos biti i prijateljski,te da cemo raditi-virgo,zajedno neki mozda privatni posao-4.kuca,povezan sa pruzanjem usluga ili da cemo zajedno sagraditi ili kupiti kucu ili stan.

Van mreže bielenda

• Ugledan član
« Odgovor #561 poslato: 19:26:17, 10.Avg.2012. »
Je li tebi dispozitor 7. Sa u aqu u cetvrtoj? Ako je tako,mozda se preseli iznenada u tvoju drzavu.
Ja  imam dosta odlagaca braka:7.u cap, So0Sa, Ve u vir, Sa0suvl.5. Pl, Ve90Ne, plus Mo u jarcu obojen Neptunom.

Van mreže Ouroboros

• Ugledan član
« Odgovor #562 poslato: 20:20:49, 10.Avg.2012. »
Je li tebi dispozitor 7. Sa u aqu u cetvrtoj? Ako je tako,mozda se preseli iznenada u tvoju drzavu.
Ja  imam dosta odlagaca braka:7.u cap, So0Sa, Ve u vir, Sa0suvl.5. Pl, Ve90Ne, plus Mo u jarcu obojen Neptunom.

Jeste,jeste :) A nzm sta ce biti,do sada nije pokazao inicijativu da dodje prvi kod mene,buduci da se malo plasi sta ce da bude kada se emocije dublje razviju,a i mi se cujemo odavno,dok sam ja bila jos mladja,pa je i to bio trip,jer nisam ni emocionalno bila dovoljno zrela za vezu na daljinu,buduci da je za nju potrebno vise truda i odricanja,nego u standardnoj vezi.Odlucili smo da to pomjerimo za "koju" godinu.E sad,kojim tokom ce to dalje da ide,nisam sigurna.Meni se najbolja drugarica preselila u grad do njegovog,pa je moguce da cu ja sledece godine pokrenuti ciklus obilazenja    ;D A i ja imam par odlagaca braka,ali Sade sati navalili mladu da me udaju  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Van mreže bielenda

• Ugledan član
« Odgovor #563 poslato: 21:56:28, 10.Avg.2012. »
Vl. 7. Ma u cap u 3. moze ukazati na brak koji je rezultat dugog poznanstva preko telefona ili interneta, pa vidjecemo...

Van mreže Ouroboros

• Ugledan član
« Odgovor #564 poslato: 00:20:40, 11.Avg.2012. »
Vl. 7. Ma u cap u 3. moze ukazati na brak koji je rezultat dugog poznanstva preko telefona ili interneta, pa vidjecemo...

Ostaje samo da iskusamo zvijezde  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Van mreže bielenda

• Ugledan član
« Odgovor #565 poslato: 12:19:09, 13.Avg.2012. »
Na nebu trenutno skoro pa egzaktna konjukcija Sa i Ma. Ne znam za vas, ali ja ne bih voljela sada da se rodim ;D

Van mreže Nale 83

• Počasni član
  • Ugled: +11
« Odgovor #566 poslato: 16:26:39, 13.Avg.2012. »
Citat
Nije ti lako...Uran ti nalaze promjene, a Sa mu ne da. Drzi se!
Bas tako! Hvala  :h055:
Nego, je l´ Merkur direktan ili je stacioniran ili ... ?  (*o*)

Van mreže Founder

• System Administrator
  • Pol: Muško
  • Ugled: +59
  • Sad ništa ne može da nas zaustavi na putu do uspeha
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #567 poslato: 20:05:59, 13.Avg.2012. »
Nale, nije valjda da opet kuburiš sa Merkurom  :D
Trenutno je u direktnom hodu  :namigivanje:
Samo članovi foruma mogu videti slike.

Važno: Moje privatne poruke ne služe za pružanje tehničke podrške ili odgovaranje na vaša pitanja! Za svako vaše pitanje postoji adekvatan deo foruma.

Van mreže Nale 83

• Počasni član
  • Ugled: +11
« Odgovor #568 poslato: 15:16:19, 15.Avg.2012. »
Nale, nije valjda da opet kuburiš sa Merkurom  :D
Trenutno je u direktnom hodu  :namigivanje:
Hvala  :h055:
Kuburim, sad da li sa Merkurom ili sa nekom drugom planetom - ne znam  (*o*)  ;)

Van mreže bielenda

• Ugledan član
« Odgovor #569 poslato: 08:12:12, 16.Avg.2012. »
Meni je Mo0Ne, pa planiram da jednom skinem dioptriju laserom :) Imam i ljubičaste podočnjake, koje ništa ne može da sakrije, vjerovatno sve zbog Neptuna.

Meni je točila krv iz nosa jednom u životu, kada sam imala 17 godina, ali je to bilo od jake prehlade, povrijeđen je nerv i pošla sam kod ljekara, zapekao mi je to i od tada više nije. Imam i ja Mo90Ma, ali je orbis veći, pa ne znam koliko se osjeća, bolje da se ne osjeća.
« Najnovija izmena:: 08:41:02, 16.Avg.2012. bielenda »