ja mislim, opet ja

......slažem se i da se ne slažete sa mnom
lep izgled, garderoba....pomažu da dođemo do prvog kontakta, kvalitetan i dugoročan kontakt obezbeđuje upravo uspešna komunikacija
verujem da različitim ljudima prija različita vrsta komunikacije....ja se na poslu malo igram psihologa

postoje naravno oni kojima prija ta strogo formalna komunikacija, ali malo ih je
većina voli da se nekako poistovetiš sa njim, komunikaciju koju će oni doživeti kao spontanu, obezbediti prostor u kome će se oni dobro osećati....aj' sada da pokušam da objasnim šta sam htela da kažem......završiti posao zbog čega je čovek došao, a usput proćaskati o nečemu trenutno aktuelnom, o čemu on sigurno razmišlja,
ali na malo ležerniji način, uz neophodan osmeh, pažljivo slušanje, empatiju, i kada je nema, da problem ne izgleda jako velik...
recimo, ako je u pitanju poljoprivrednik, o vremenu, ceni useva te sezone...., ako je preduzetnik, o kursu evra, velikim nametima države, dugovanjima....ako je klinac, onda o školi, žurci,
ovde krajnje neobavezno, onako usput....
žao mi je da brišem, a smorila sam

....neću više
....meni je jako bitna, najbitnija dobra komunikacija, ona prava ponekad zavisi i od nekakve energije između dvoje ljudi, ma koliko je po propisima može da ne valja....poštapalice ne volim da čujem i ne koristim ih, najčešće su odraz ozbiljnog nedostatka reči

mada hajde da ne budemo prestrogi, može da bude i nesigurnost...
pričaću još posle