0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Jeste ali sto mora i kod nas tako da bude...?Ok kazem u trenutnoj situaciji nemamo drugi izlaz ali kazem u situaciji gde je drugi odnos snaga, zasto da ne vojska?
Ma za sve je "kriv" Tadic kako rece jedan chikica uz jos neku psovku , tamo gde sam ja sluzio civilnu vojsku
Ljudima je dosta ratovanja, zato je sigurnije da bude sa civilnom ili profesionalnom.
da je srece da vam ukinu vojsku ka' nama shto su...
kojim shipcima...ako mislish na Barske shipkove, mi ih jedemo, pravimo sok od njih i tako...
ko nije za pusku,nije ni za devojku kaze meni moja baka,ako ne sluzi vojsku sta ce ti,nije taj sposoban....hehe...maa,za ideale ginu budale..ionako nam fale muskarci,pa cemo ih jos i u rat slati..a ne,samo vi momci birajte civilnu,a pusku mozete da kupite i onu na kuglice,pa da se igramo
Citat: Tranzitna_Venera 23:48:55, 24.Jan.2009. kojim shipcima...ako mislish na Barske shipkove, mi ih jedemo, pravimo sok od njih i tako...Da, na dzem od sipuraka... Mislim na albance kojih ima sve vise u CG?Citat: Bossica 03:01:29, 25.Jan.2009. ko nije za pusku,nije ni za devojku kaze meni moja baka,ako ne sluzi vojsku sta ce ti,nije taj sposoban....hehe...maa,za ideale ginu budale..ionako nam fale muskarci,pa cemo ih jos i u rat slati..a ne,samo vi momci birajte civilnu,a pusku mozete da kupite i onu na kuglice,pa da se igramo Baka ti mnogo pametna zena.Deda je onda sigurno bio u vojsku