0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
... svi su izabrali civilno sluzenje vojske, sem jednog i tog jednog proglasili budalom. Zar je budala biti hrabar i odan?
Svakoj zemlji treba vojska, pogotovu nasoj, ali sa ovakvim momcima, nigde mi necemo da stignemo... Na kraju cure imaju da pozivaju u vojsku
ja ne znam sta je s nasim danasnjim jel te muskarcima, sve se trude da izbegnu, pogotovu vojku
ja i dalje stojim iza toga da vojka moze samo da od muskarca napravi jos veceg i stabilnijeg coveka.
. Jos su dozvolili slobodno biranje civilne vojske.Vecu glupost u zivotu nisam videla.
Samo kad pogledam oko mene moje drugove, svi su izabrali civilno sluzenje vojske, sem jednog i tog jednog proglasili budalom. Zar je budala biti hrabar i odan?
Na kraju cure imaju da pozivaju u vojsku
Ma daj bre, pa jel smo imali vojsku za vreme NATO Agresije pa sta su mogli uraditi !? Niko ne spori i ne kaze da vojske nece biti, samo ce se preci na profisionalnu vojsku. Osim toga, da dodje do upada i agresije neke nacije zar mislis da svi oni koji su sluzili civilno ne bi bili u prvim redovima nego bi pustili da im zene i deca ginu ?!
haha svidjaju mi se vase sugestije slazem se s tobom, oko toga za normalnu drzavu...hmm pa presli bi sa civilnog sigurno, ako imaju morala..to je sigurno..ali opet sto je on budala sto se odmah prijavio da brani ne toliko Srbiju, koliko rodbinu? Ali opet slazem se s tobom maestro..ovde je sve prodano..sve se prodaje za pare, pa i zivot..nista se vise ne ispati raditi ispravno i kako treba :/pa civino i treba da postoji, ali za ljude koji nisu u stanju da sluze drugacije..a ne da se na to vade i sposobni i nesposobni... a za zenski rod ne bih znala da ti kazem sto se trude da im sve bude idealno..ali mogu reci da ako moze i u drugim drzavama da bude idealno, moze i kod nas..kad bi se htelo..ja se iskreno te trudim da vam bilo sta protiv recim..to je samo moje misljenje..ipak je vojska vise vas fah
Nismo, kao sto Maestro kaze jer nismo bili ravnopravni. Da im nije bilo savremenog oruzja nikad ne bi bila izvrsena NATO agresija.
Evo ja licno nisam za profesionalnu vojsku jer nju treba drzava da plati. Zalazem se da vojska treba da postoji, drzava treba da postoji, da joj se znaju granice, da samo invalidi i teski bolesnici ne treba da sluze vojsku a svi normalni muskarci treba da je sluze... naravno sve to u uslovima kada ce da postoji red i poredak, da vojska ne bude kompromitovana i da jednostavno ima osnovne uslove za sluzenje kao i savremeno oruzje na kome ce da se obucava...
..ali opet sto je on budala sto se odmah prijavio da brani ne toliko Srbiju, koliko rodbinu? pa civino i treba da postoji, ali za ljude koji nisu u stanju da sluze drugacije..a ne da se na to vade i sposobni i nesposobni...
E sad, da moja baba ima . . . . ono, bila bi deda Smeško A druga jos vaznija stvar, oni ce uvek imati savremenija oruzja, cemu onda vojska nama ?!
Pa sta ako drzava treba da plati !! Placa zdravstvo, prosvetu, zasto ne i vojsku ! Ma mamu _ _ _ _ _ _ _ Ljutko nabili sebi plate a za vojsku odlazu ovo 5 godina. Osim toga, te drzavne pare su narodne pare, i sve to mi placamo preko poreza, dazbina i raznih gluposti kojih ima na pretek i sta sve nisu izmislili.
Em sto je svuda u svetu to profesionalizovano em sto je i logicno valja,
A plus sto su to nova radna mesta u ionako nezaposljenoj naciji !